Таг: Нед Прајс

АМЕРИКА Е АНГАЖИРАНА НА НАЈВИСОКО ВЛАДИНО НИВО МАКЕДОНИЈА И АЛБАНИЈА ДА ГИ ПОЧНАТ ПРЕГОВОРИТЕ СО ЕУ

АМЕРИКА Е АНГАЖИРАНА НА НАЈВИСОКО ВЛАДИНО НИВО МАКЕДОНИЈА И АЛБАНИЈА ДА ГИ ПОЧНАТ ПРЕГОВОРИТЕ СО ЕУ

САД се вклучени на највисоко владино нивно да ја демонстрираат нивната заложба за европскиот пат на Македонија и Албанија. Двете земји кандидатки треб ...
АМЕРИКА ОЧЕКУВА МАКЕДОНИЈА ДА ГИ ПОЧНЕ ПРЕГОВОРИТЕ СО ЕУ ВО ЈУНИ И ДА БИДЕ ЕНЕРГЕТСКИ НЕЗАВИСНА ОД РУСИЈА

АМЕРИКА ОЧЕКУВА МАКЕДОНИЈА ДА ГИ ПОЧНЕ ПРЕГОВОРИТЕ СО ЕУ ВО ЈУНИ И ДА БИДЕ ЕНЕРГЕТСКИ НЕЗАВИСНА ОД РУСИЈА

САД го поздравува напредокот на Албанија и Северна Македонија и ја поддржува Европската унија да ги почне преговорите со двете земји во јуни, вели пор ...
2 / 2 НАПИСИ