Таг: некролози

ВЕЛЕС ЗАБРАНИ ЗАКАЧУВАЊЕ НЕКРОЛОЗИ И ПЛАКАТИ НА ДРВЈА

ВЕЛЕС ЗАБРАНИ ЗАКАЧУВАЊЕ НЕКРОЛОЗИ И ПЛАКАТИ НА ДРВЈА

Општина Велес забрани поставување некролози на дрвјата, но и каков било друг пропаганден материјал. Целта е да се создадат услови за подобар развој на ...
НЕКРОЛОЗИ СЕ ЛЕПАТ НА ДРВЈА И БАНДЕРИ ОТИ КУМАНОВО НЕМА ЈАВНИ ТАБЛИ

НЕКРОЛОЗИ СЕ ЛЕПАТ НА ДРВЈА И БАНДЕРИ ОТИ КУМАНОВО НЕМА ЈАВНИ ТАБЛИ

Куманово е еден од ретките градови во државата каде нема огласни табли за јавни потреби, па граѓаните некролозите ги лепат на бандери и дрвја. Поради ...
2 / 2 НАПИСИ