Таг: непрописно паркирани

СПАСОВСКИ НИ ПРАВИ ОПСТРУКЦИИ, НЕ НИ ДАВА ПОЛИЦАЈЦИ ЗА ДА КРЕВАМЕ ПОГРЕШНО ПАРКИРАНИ КОЛИ, ВЕЛАТ ОД „ГРАДСКИ ПАРКИНГ“ СКОПЈЕ

СПАСОВСКИ НИ ПРАВИ ОПСТРУКЦИИ, НЕ НИ ДАВА ПОЛИЦАЈЦИ ЗА ДА КРЕВАМЕ ПОГРЕШНО ПАРКИРАНИ КОЛИ, ВЕЛАТ ОД „ГРАДСКИ ПАРКИНГ“ СКОПЈЕ

Секојдневно имаме опструкции од страна на Министерството за внатрешни работи (МВР) за отстранување на непрописно паркираните возила, вели директорот н ...
СКОПЈЕ ЌЕ ИМ ДОНИРА ПАЈАЦИ НА ОХРИД И ШТИП

СКОПЈЕ ЌЕ ИМ ДОНИРА ПАЈАЦИ НА ОХРИД И ШТИП

Град Скопје ќе им донира на Охрид и Штип по едно пајак возило. Општина Охрид од ЈП „Градски паркинг“ ќе добијат пајак марка „мерцедес“ произведено ...
2 / 2 НАПИСИ