Таг: неважечки ливчиња

60 ИЛЈАДИ НЕВАЖЕЧКИ ЛИВЧИЊА, ЗА ТРЕТИНА ПОВЕЌЕ ОД ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ ВО 2017 ГОДИНА

60 ИЛЈАДИ НЕВАЖЕЧКИ ЛИВЧИЊА, ЗА ТРЕТИНА ПОВЕЌЕ ОД ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ ВО 2017 ГОДИНА

На локалните избори завчера имаше 60.753 неважечки ливчиња, што е за една третина повеќе од локалните избори во 2017 година, кога имаше 45.551 неважеч ...
НОВО СЕЛО НЕ УСПЕА ДА ИЗБЕРЕ НОВ ГРАДОНАЧАЛНИК ПОРАДИ ПРЕГОЛЕМ БРОЈ НЕВАЖЕЧКИ ЛИВЧИЊА ВО ПРВИОТ КРУГ

НОВО СЕЛО НЕ УСПЕА ДА ИЗБЕРЕ НОВ ГРАДОНАЧАЛНИК ПОРАДИ ПРЕГОЛЕМ БРОЈ НЕВАЖЕЧКИ ЛИВЧИЊА ВО ПРВИОТ КРУГ

Општина Ново Село не избра нов градоначалник во првиот круг на вонредните локални избори, откако Николче Стоилков од ВМРО-ДПМНЕ и Никола Андонов од СД ...
51.000 НЕВАЖЕЧКИ ЛИВЧИЊА НА ЛОКАЛНИТЕ, 12.000 ПОВЕЌЕ ОД ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ

51.000 НЕВАЖЕЧКИ ЛИВЧИЊА НА ЛОКАЛНИТЕ, 12.000 ПОВЕЌЕ ОД ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ

По преброени 99,40% од гласовите, според Државната изборна комисија, на вчерашните локални избори има 51.164 ливчиња, што е за 12.400 повеќе од неваже ...
3 / 3 НАПИСИ