Таг: Никола Петрески

СТРУЖАНЕЦОТ НИКОЛА ПЕТРЕСКИ ЗАЕДНО СО ДЕВЕТМИНА ГОТВАЧИ ЗГОТВИ 700 ОБРОЦИ ЗА СОЦИЈАЛНО ЗАГРОЗЕНИТЕ ВО СТРУГА И ОХРИД

СТРУЖАНЕЦОТ НИКОЛА ПЕТРЕСКИ ЗАЕДНО СО ДЕВЕТМИНА ГОТВАЧИ ЗГОТВИ 700 ОБРОЦИ ЗА СОЦИЈАЛНО ЗАГРОЗЕНИТЕ ВО СТРУГА И ОХРИД

Стружанецот Никола Петрески, кој повеќе од еден месец дели топли оброци на социјално ранливи категории во Струга, денеска го реализираше најголемиот п ...
СТРУЖАНЕЦОТ НИКОЛА ПОДГОТВУВА БЕСПЛАТНА ХРАНА ЗА ТРИЕСЕТИНА ГРАЃАНИ КОИ НЕ МОЖАТ ДА СИ ДОЗВОЛАТ ТОПОЛ ОБРОК

СТРУЖАНЕЦОТ НИКОЛА ПОДГОТВУВА БЕСПЛАТНА ХРАНА ЗА ТРИЕСЕТИНА ГРАЃАНИ КОИ НЕ МОЖАТ ДА СИ ДОЗВОЛАТ ТОПОЛ ОБРОК

Стружанецот Никола Петрески, кој работи со „Достава на храна“, веќе еден месец дели топол оброк на социјално ранливи категории. Три пати неделно, поне ...
2 / 2 НАПИСИ