Таг: Никола Тупанчевски

ВЛАДИНОТО ТЕЛО ЗА СУДСКИ РЕФОРМИ НА ЗАЕВ, ОД 6 МИЛИОНИ ЕВРА БУЏЕТ СРАБОТИЛО И ИСКОРИСТИЛО САМО 1,2 МИЛИОНИ ПРЕД ЦЕЛОСНО ДА ЗАМРЕ, ОТКРИ ДЗР

ВЛАДИНОТО ТЕЛО ЗА СУДСКИ РЕФОРМИ НА ЗАЕВ, ОД 6 МИЛИОНИ ЕВРА БУЏЕТ СРАБОТИЛО И ИСКОРИСТИЛО САМО 1,2 МИЛИОНИ ПРЕД ЦЕЛОСНО ДА ЗАМРЕ, ОТКРИ ДЗР

Ниската доверба на граѓаните во правосудството која се движи меѓу 3 и 4 проценти и упорно тоне на секоја анкета, доби потврда и од Државниот завод за ...
НИКОЈ НЕМА ДА БИДЕ ПОШТЕДЕН ЗА НОЖЕВИТЕ, ДРОГАТА И ТЕЛЕФОНИТЕ ВО ИДРИЗОВО, А И КОМИТЕТОТ ЗА ТОРТУРА НЕ Е ЗАДОВОЛЕН ОД РАКОВОДСТВОТО НА ЗАТВОРОТ, КАЖА ТУПАНЧЕВСКИ

НИКОЈ НЕМА ДА БИДЕ ПОШТЕДЕН ЗА НОЖЕВИТЕ, ДРОГАТА И ТЕЛЕФОНИТЕ ВО ИДРИЗОВО, А И КОМИТЕТОТ ЗА ТОРТУРА НЕ Е ЗАДОВОЛЕН ОД РАКОВОДСТВОТО НА ЗАТВОРОТ, КАЖА ТУПАНЧЕВСКИ

Министерот за правда Никола Тупанчевски кажа дека ќе бара одговорност за тоа што во вчерашниот претрес во 25 таргетирани ќелии во затворот Идризово би ...
ТИНУ-НИНУ

ТИНУ-НИНУ

Ех, кога би можеле вработените во приватните фирми да организираат еден контраштрајк и барем еден месец да не ги плаќаат придонесите за платите на држ ...
ГРКОВСКА МУ ПУШТИ ПИСМЕНА ОПОМЕНА НА ТУПАНЧЕВСКИ ЗА ГРАТИС ПАТУВАЊЕТО ВО ПАЛЕРМО, АМА И ЗА ТОА ДЕКА СЕ КРИЕШЕ ОД ЈАВНОСТА 

ГРКОВСКА МУ ПУШТИ ПИСМЕНА ОПОМЕНА НА ТУПАНЧЕВСКИ ЗА ГРАТИС ПАТУВАЊЕТО ВО ПАЛЕРМО, АМА И ЗА ТОА ДЕКА СЕ КРИЕШЕ ОД ЈАВНОСТА 

Славица Грковска, потпретседателка на Владата задолжена за политики за добро владеење, му напишала писмена опомена на министерот за правда Никола Тупа ...
ОТВОРИ ВРАТА

ОТВОРИ ВРАТА

Малку мака си имаме што за нам да ни одобрат европска иднина треба да решиме чиј е цар Самоил, па сега уште да се секираме и за европската иднина на Е ...
ВЛАДАТА ПОБАРАЛА ОТЧЕТ ОД МИНИСТЕРОТ ТУПАНЧЕВСКИ ЗА ТРОШОЦИТЕ ЗА ПАТУВАЊЕТО НА ФУДБАЛ ВО ИТАЛИЈА

ВЛАДАТА ПОБАРАЛА ОТЧЕТ ОД МИНИСТЕРОТ ТУПАНЧЕВСКИ ЗА ТРОШОЦИТЕ ЗА ПАТУВАЊЕТО НА ФУДБАЛ ВО ИТАЛИЈА

Вицепремиерката за добро владеење Славица Грковска, во рамки на овластувањата за надзор над почитувањето на етичкиот кодекс на функционерите, денеска ...
КОМПЛЕКСНА ДИЈАГНОЗА

КОМПЛЕКСНА ДИЈАГНОЗА

Ние сме одлучиле. Прашање е дали ЕУ одлучила  Македонија да влезе во ЕУ. Или ќе нè остави на Русија? ...
МИНИСТЕРОТ ТУПАНЧЕВСКИ, ОБВИНИТЕЛКАТА ФЕТАИ И СУДИЈАТА НАНЕВ ДА СИ КАЖАТ КОЈ ИМ ГИ ПОДМИРИЛ ТРОШОЦИТЕ ЗА ПАТУВАЊЕ ВО ПАЛЕРМО, ВЕЛАТ ОД АНТИКОРУПЦИСКА

МИНИСТЕРОТ ТУПАНЧЕВСКИ, ОБВИНИТЕЛКАТА ФЕТАИ И СУДИЈАТА НАНЕВ ДА СИ КАЖАТ КОЈ ИМ ГИ ПОДМИРИЛ ТРОШОЦИТЕ ЗА ПАТУВАЊЕ ВО ПАЛЕРМО, ВЕЛАТ ОД АНТИКОРУПЦИСКА

Министерот за правда Никола Тупанчевски, вишата јавна обвинителка Фатиме Фетаи и претседателот на Основниот суд Кавадарци Лазар Нанев вчера беа во лож ...
8 / 8 НАПИСИ