Таг: НЛБ

30 ИЛЈАДИ, ГЛАВНО НЕПИСМЕНИ И СИРОМАШНИ НЕ МОЖАТ ДА ЈА ИСКОРИСТАТ КАРТИЧКАТА „КУПУВАЈ ДОМАШНО“, РОКОТ ЗА ТРОШЕЊЕ НЕ СЕ ПРОДОЛЖУВА

30 ИЛЈАДИ, ГЛАВНО НЕПИСМЕНИ И СИРОМАШНИ НЕ МОЖАТ ДА ЈА ИСКОРИСТАТ КАРТИЧКАТА „КУПУВАЈ ДОМАШНО“, РОКОТ ЗА ТРОШЕЊЕ НЕ СЕ ПРОДОЛЖУВА

Од 300 илјади граѓани кои ги исполнуваат условите да добијат домашна платежна картичка и да купуваат македонски производи, околу 30-тина илјади уште н ...
ЕКСЈАВНИОТ ОБВИНИТЕЛ ШВРГОВСКИ ЌЕ ГО БРАНИ ТРЕЗОРИСТОТ КОЈ УКРАДЕ 3 МИЛИОНИ ЕВРА ОД НЛБ

ЕКСЈАВНИОТ ОБВИНИТЕЛ ШВРГОВСКИ ЌЕ ГО БРАНИ ТРЕЗОРИСТОТ КОЈ УКРАДЕ 3 МИЛИОНИ ЕВРА ОД НЛБ

Поранешниот државен јавен обвинител Љупчо Шврговски му е адвокат на 40-годишниот Бобан С., осомничен за кражбата на 3 милиони евра од трезорот на НЛБ  ...
ТРЕЗОРИСТОТ ПЕТ ДЕНА ГИ КРАДЕЛ ПАРИТЕ ОД НЛБ, МВР НЕ КАЖУВА ДАЛИ СЕ НАЈДЕНИ

ТРЕЗОРИСТОТ ПЕТ ДЕНА ГИ КРАДЕЛ ПАРИТЕ ОД НЛБ, МВР НЕ КАЖУВА ДАЛИ СЕ НАЈДЕНИ

Банкарскиот службеник Б.С., сторителот на најголемиот грабеж на банка во историјата на Македонија, трезорот на НЛБ го празнел од 6 до 10 април годинав ...
ГРАБЕЖОТ НА 3 МИЛИОНИ ЕВРА ОД НЛБ Е НАЈГОЛЕМ ВО ИСТОРИЈАТА НА МАКЕДОНИЈА

ГРАБЕЖОТ НА 3 МИЛИОНИ ЕВРА ОД НЛБ Е НАЈГОЛЕМ ВО ИСТОРИЈАТА НА МАКЕДОНИЈА

Случајот од вчера, кога вработен во НЛБ украл речиси 3 милиони евра во франци и во евра од трезорот на банката, е најверојатно најголемиот грабеж во и ...
4 / 4 НАПИСИ