Таг: новогодишно украсување

НОВОГОДИШНИ КРАСТАВИЦИ

НОВОГОДИШНИ КРАСТАВИЦИ

Со кампањата од 350.000 евра „Европска иднина, поблиску од било кога“, Владата нè казнува оти сме биле глупави што сме останале тука и сме верувале де ...
ФИНАНСИСКА ПОЛИЦИЈА В ПОНЕДЕЛНИК ВЛЕГУВА ВО ГРАД СКОПЈЕ ДА ПРОВЕРИ КОЛКУ И КАКО ДАНЕЛА ПОТРОШИЛА ЗА УКРАСУВАЊЕТО

ФИНАНСИСКА ПОЛИЦИЈА В ПОНЕДЕЛНИК ВЛЕГУВА ВО ГРАД СКОПЈЕ ДА ПРОВЕРИ КОЛКУ И КАКО ДАНЕЛА ПОТРОШИЛА ЗА УКРАСУВАЊЕТО

Финансиската полиција в понеделник влегува во Град Скопје за да провери колку и како се потрошени пари од градскиот буџет за новогодишното украсување ...
ОПШТИНА ШТИП ГО ПОЧНА НОВОГОДИШНОТО УКРАСУВАЊЕ НА ГРАДОТ, НОВИ СЕ 20 ОТСТО ОД УКРАСИТЕ

ОПШТИНА ШТИП ГО ПОЧНА НОВОГОДИШНОТО УКРАСУВАЊЕ НА ГРАДОТ, НОВИ СЕ 20 ОТСТО ОД УКРАСИТЕ

Техничките служби на Општина Штип помогнати од комуналните јавни претпријатија од денеска го започнаа новогодишното украсување на градот . „Ги кори ...
РЕСЕН БЕЗ НОВОГОДИШНО УКРАСУВАЊЕ, СО ПАРИТЕ ЌЕ СЕ ПОМОГНАТ СОЦИЈАЛНО ЗАГРОЗЕНИТЕ СЕМЕЈСТВА

РЕСЕН БЕЗ НОВОГОДИШНО УКРАСУВАЊЕ, СО ПАРИТЕ ЌЕ СЕ ПОМОГНАТ СОЦИЈАЛНО ЗАГРОЗЕНИТЕ СЕМЕЈСТВА

Традиционалното новогодишно украсување на Ресен оваа година ќе биде изоставено, соопшти градоначалникот Јован Тозиевски. „Оваа одлука ја поткрепува ...
ВО СКОПЈЕ ЌЕ СЕ УКРАСАТ ТРИ УЛИЦИ ЗА НОВА ГОДИНА, ПОЧНА ПОСТАВУВАЊЕТО НА ЕЛКАТА НА ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА

ВО СКОПЈЕ ЌЕ СЕ УКРАСАТ ТРИ УЛИЦИ ЗА НОВА ГОДИНА, ПОЧНА ПОСТАВУВАЊЕТО НА ЕЛКАТА НА ПЛОШТАД МАКЕДОНИЈА

Екипи од фирмата „Линк медиа плус“ почнаа да ја поставуваат новогодишната елка на Плоштадот Македонија.  Елката е првиот украс кој ги симболизира прет ...
СЕ НАДЕВАМ ДОГОВОРОТ ЗА НОВОГОДИШНО УКРАСУВАЊЕ СПОГОДБЕНО ЌЕ СЕ РАСКИНЕ, СКОПЈЕ НЕМА ДА БИДЕ ТАЖНО ЗА ПРАЗНИЦИТЕ, РЕЧЕ АРСОВСКА  

СЕ НАДЕВАМ ДОГОВОРОТ ЗА НОВОГОДИШНО УКРАСУВАЊЕ СПОГОДБЕНО ЌЕ СЕ РАСКИНЕ, СКОПЈЕ НЕМА ДА БИДЕ ТАЖНО ЗА ПРАЗНИЦИТЕ, РЕЧЕ АРСОВСКА  

Градоначалничката на Скопје Данела Арсовска се надева дека со  фирмата „Линк медиа плус“ спогодбено ќе се раскине договорот за новогодишно украсување. ...
СКЛУЧЕН ДОГОВОРОТ ЗА НОВОГОДИШНО УКРАСУВАЊЕ НА СКОПЈЕ, ЌЕ ЧИНИ 240.000 ЕВРА

СКЛУЧЕН ДОГОВОРОТ ЗА НОВОГОДИШНО УКРАСУВАЊЕ НА СКОПЈЕ, ЌЕ ЧИНИ 240.000 ЕВРА

Град Скопје го склучи договорот за новогодишно украсување на градот. Украсувањето ќе чини 243.000, а договорот ексградоначалникот Петре Шилегов го пот ...
СО ПАРИТЕ ЗА НОВОГОДИШНО УКРАСУВАЊЕ ОПШТИНА ЧАИР КУПИ АМБУЛАНТНИ ВОЗИЛА

СО ПАРИТЕ ЗА НОВОГОДИШНО УКРАСУВАЊЕ ОПШТИНА ЧАИР КУПИ АМБУЛАНТНИ ВОЗИЛА

Општина Чаир донираше две амбулантни возила на Здравствениот дом во Скопје. Возилата се купени со пренамена на парите планирани за новогодишно украсув ...
СО ПАРИТЕ НАМЕНЕТИ ЗА КОНЦЕРТ И НОВОГОДИШНО УКРАСУВАЊЕ ОПШТИНА КУМАНОВО ЌЕ КУПИ ТАБЛЕТИ ЗА УЧЕНИЦИТЕ

СО ПАРИТЕ НАМЕНЕТИ ЗА КОНЦЕРТ И НОВОГОДИШНО УКРАСУВАЊЕ ОПШТИНА КУМАНОВО ЌЕ КУПИ ТАБЛЕТИ ЗА УЧЕНИЦИТЕ

Општина Куманово ќе купи таблети и друга електронска опрема за учениците од ранливите семејства со парите кои се предвидени за новогодишно украсување ...
9 / 9 НАПИСИ