Таг: оглас

1 2 3 5 10 / 48 НАПИСИ
ВО ГОСТИВАРСКАТА БОЛНИЦА ВРАБОТЕНИ 10 ДОКТОРИ И 10 МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ, СИТЕ АЛБАНЦИ, ДИРЕКТОРОТ ОД ДУИ ВЕЛИ ДЕКА ПАРТИЈАТА ОДЛУЧУВА КОЈ ЌЕ БИДЕ ПРИМЕН

ВО ГОСТИВАРСКАТА БОЛНИЦА ВРАБОТЕНИ 10 ДОКТОРИ И 10 МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ, СИТЕ АЛБАНЦИ, ДИРЕКТОРОТ ОД ДУИ ВЕЛИ ДЕКА ПАРТИЈАТА ОДЛУЧУВА КОЈ ЌЕ БИДЕ ПРИМЕН

Директорот на Општата болница „Ферид Мурад“ во Гостивар Илбер Адеми, во видео кое стигнало до редакцијата „ПорталиИкс“, вели дека партијата одлучува к ...
ЕКСДИРЕКТОРОТ НА М-НАВ МИЃЕН СЕЛМАНИ ПРОТНАТ НА ВИКЕНД-ОГЛАС ЗА ДА СИ ОСТАНЕ ТАМУ НА ПЛАТА, ОВОЈПАТ КАКО СМЕТКОВОДИТЕЛ

ЕКСДИРЕКТОРОТ НА М-НАВ МИЃЕН СЕЛМАНИ ПРОТНАТ НА ВИКЕНД-ОГЛАС ЗА ДА СИ ОСТАНЕ ТАМУ НА ПЛАТА, ОВОЈПАТ КАКО СМЕТКОВОДИТЕЛ

Миѓен Селмани, поранешниот директор и член на Управниот одбор на Македонска навигација (М-НАВ), и покрај гаранцијата на министерот Благој Бочварски да ...
ФАТИМЕ ФЕТАИ ПРАШУВА КАКО НЕЈЗИНИТЕ ДОКУМЕНТИ ПОМИНАЛЕ НА СТРОГАТА КОНТРОЛА ВО СОБРАНИЕТО, А СОВЕТОТ Ѝ ГИ ПРОГЛАСИ ЗА НЕКОМПЛЕТНИ И ЈА ДИСКВАЛИФИКУВА ЗА ДРЖАВЕН ОБВИНИТЕЛ

ФАТИМЕ ФЕТАИ ПРАШУВА КАКО НЕЈЗИНИТЕ ДОКУМЕНТИ ПОМИНАЛЕ НА СТРОГАТА КОНТРОЛА ВО СОБРАНИЕТО, А СОВЕТОТ Ѝ ГИ ПРОГЛАСИ ЗА НЕКОМПЛЕТНИ И ЈА ДИСКВАЛИФИКУВА ЗА ДРЖАВЕН ОБВИНИТЕЛ

Вишата обвинителка Фатиме Фетаи, една од тројцата кандидати за државен обвинител на местото на пензионираниот Љубомир Јовески, е зачудена зошто е диск ...
НЕУСТАВНИ СЕ ОГЛАСИТЕ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ КАЈ ШТО СЕ БАРААТ МАКЕДОНЦИ, АЛБАНЦИ И ДРУГИ ПО НАЦИОНАЛНОСТ, А НЕ ПО КВАЛИТЕТ, СМЕТА ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА КАЦАРСКА

НЕУСТАВНИ СЕ ОГЛАСИТЕ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ КАЈ ШТО СЕ БАРААТ МАКЕДОНЦИ, АЛБАНЦИ И ДРУГИ ПО НАЦИОНАЛНОСТ, А НЕ ПО КВАЛИТЕТ, СМЕТА ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА КАЦАРСКА

Неуставни и незаконски се сите огласи за вработувања во јавната администрација во кои се бара кандидатите да бидат припадници на соодветна националнос ...
ВРХОВНИТЕ СУДИИ КОИ ГИ ИСПОЧКРТАА ГЛАСАЧКИТЕ ЛИВЧИЊА СО ИМЕТО НА КОЛЕГАТА НАЌЕ ГЕОРГИЕВ ГО БОЈКОТИРАА И ПОВТОРЕНИОТ ОГЛАС ЗА ЧЛЕН НА ОВОЈ СУДСКИ СОВЕТ

ВРХОВНИТЕ СУДИИ КОИ ГИ ИСПОЧКРТАА ГЛАСАЧКИТЕ ЛИВЧИЊА СО ИМЕТО НА КОЛЕГАТА НАЌЕ ГЕОРГИЕВ ГО БОЈКОТИРАА И ПОВТОРЕНИОТ ОГЛАС ЗА ЧЛЕН НА ОВОЈ СУДСКИ СОВЕТ

Ниту еден врховен судија не се пријавил на повторениот оглас за член на Судскиот совет, место кое стои празно откако врховната судијка Мирјана Радевск ...
СУДСКИОТ СОВЕТ 5 МЕСЕЦИ НЕ РАСПИШУВА ОГЛАС ОТКАКО ПРОПАДНА ИЗБОРОТ НА ВРХОВНИ СУДИИ, СЕ ЧЕКА ДА УЗРЕАТ СО СТАЖ ДВЕ СУДИЈКИ СО ПАРТИСКА ПОДДРШКА

СУДСКИОТ СОВЕТ 5 МЕСЕЦИ НЕ РАСПИШУВА ОГЛАС ОТКАКО ПРОПАДНА ИЗБОРОТ НА ВРХОВНИ СУДИИ, СЕ ЧЕКА ДА УЗРЕАТ СО СТАЖ ДВЕ СУДИЈКИ СО ПАРТИСКА ПОДДРШКА

Судскиот совет 5 месеци не објавува нов оглас по дебаклот за изборот на врховни судии во Kривичниот оддел, каде има тројца Албанци, една Србинка и едн ...
ИМА ПРИЈАВЕНИ ПРИВАТНИ ПРЕВОЗНИЦИ НА ТРЕТИОТ ОГЛАС ЗА ЈАВЕН ПРЕВОЗ НА ГРАД СКОПЈЕ

ИМА ПРИЈАВЕНИ ПРИВАТНИ ПРЕВОЗНИЦИ НА ТРЕТИОТ ОГЛАС ЗА ЈАВЕН ПРЕВОЗ НА ГРАД СКОПЈЕ

Приватните превозници доставиле пријави на огласот кој го распиша Град Скопје за нивно враќање во јавниот превоз. Град Скопје на 6 март распиша трет о ...
АРСОВСКА ВЕЛЕШЕ ДЕКА ИМА АВТОБУСИ И ПРИВАТНИЦИТЕ НЕ МУ ТРЕБААТ НА ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ, А РАСПИША ОГЛАС ЗА ИСТИТЕ ЛИНИИТЕ ПО КОИ ВОЗЕА СО ГОДИНИ

АРСОВСКА ВЕЛЕШЕ ДЕКА ИМА АВТОБУСИ И ПРИВАТНИЦИТЕ НЕ МУ ТРЕБААТ НА ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ, А РАСПИША ОГЛАС ЗА ИСТИТЕ ЛИНИИТЕ ПО КОИ ВОЗЕА СО ГОДИНИ

Град Скопје денеска објави нов оглас за доделување на линии во јавниот превоз на приватните превозници. Овој оглас е различен од претходниот кој пропа ...
НИКОЈ НЕ СЕ ПРИЈАВИЛ НА ОГЛАСОТ ЗА ПРИВАТНИ АВТОБУСИ НА ДВЕ ЛИНИИ ВО СКОПЈЕ, ТВРДАТ ПРЕВОЗНИЦИТЕ, АРСОВСКА ОДБИВА ДА ОДГОВОРИ ДАЛИ Е НЕУСПЕШЕН

НИКОЈ НЕ СЕ ПРИЈАВИЛ НА ОГЛАСОТ ЗА ПРИВАТНИ АВТОБУСИ НА ДВЕ ЛИНИИ ВО СКОПЈЕ, ТВРДАТ ПРЕВОЗНИЦИТЕ, АРСОВСКА ОДБИВА ДА ОДГОВОРИ ДАЛИ Е НЕУСПЕШЕН

Никој не се пријавил на огласот на Град Скопје за приватни автобуси во јавниот сообраќај на линиите 20 и 22, тврдат приватните превозници. Градоначалн ...
ГРАД СКОПЈЕ РАСПИША ВТОР ОГЛАС ЗА ПРИВАТНИ ПРЕВОЗНИЦИ, НА ЛИНИИТЕ 9,11 И 12, СЕ БАРААТ 28 АВТОБУСИ И 59 ВОЗАЧИ

ГРАД СКОПЈЕ РАСПИША ВТОР ОГЛАС ЗА ПРИВАТНИ ПРЕВОЗНИЦИ, НА ЛИНИИТЕ 9,11 И 12, СЕ БАРААТ 28 АВТОБУСИ И 59 ВОЗАЧИ

Град Скопје објави и втор оглас за избор на приватни превозници кои ќе бидат дел од јавниот превоз во градот. Откако на 9 декември беше објавен оглас ...
1 2 3 5 10 / 48 НАПИСИ