Таг: огрев

ЦЕНАТА НА КУБИК ОГРЕВНО ДРВО ДОСТИГНА 5.300 ДЕНАРИ, ШУМСКИТЕ СТОПАНСТВА ГИ СТОПИРААТ ИСПОРАКИТЕ

ЦЕНАТА НА КУБИК ОГРЕВНО ДРВО ДОСТИГНА 5.300 ДЕНАРИ, ШУМСКИТЕ СТОПАНСТВА ГИ СТОПИРААТ ИСПОРАКИТЕ

Цената на кубик огревно дрво достигна 5.300 денари во Скопје, а во остатокот од земјата се движи од 4.500-5.000 денари. Освен драстично зголемената це ...
ВЛАДАТА ЈА ЗАМРЗНА МАРЖАТА НА ПЕЛЕТИ И ОГРЕВНО ДРВО НА 10 ОТСТО

ВЛАДАТА ЈА ЗАМРЗНА МАРЖАТА НА ПЕЛЕТИ И ОГРЕВНО ДРВО НА 10 ОТСТО

Највисоката трговска маржа за огревно дрво од даб и од бука и пелети за огрев за сите трговци се утврдува во висина најмногу до 10%, одлучи денеска Вл ...
ОХРИДСКИ СОЦИЈАЛЦИ ГИ БАРААТ ОТКОРНАТИТЕ ПАЛМИ ЗА ОГРЕВ

ОХРИДСКИ СОЦИЈАЛЦИ ГИ БАРААТ ОТКОРНАТИТЕ ПАЛМИ ЗА ОГРЕВ

Група охридски социјалци кои зимава останаа без дрва, побарале исушените палми што беа откорнати од охридското крајбрежје да им се дадат за огрев. Над ...
3 / 3 НАПИСИ