Таг: Охридски маратон

ОСУММИНА МАРАТОНЦИ ЌЕ ПЛИВААТ НА ОХРИДСКИОТ МАРАТОН, ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ Е НАЈВАЖНО ШТО ПРОДОЛЖУВА ТРАДИЦИЈАТА

ОСУММИНА МАРАТОНЦИ ЌЕ ПЛИВААТ НА ОХРИДСКИОТ МАРАТОН, ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ Е НАЈВАЖНО ШТО ПРОДОЛЖУВА ТРАДИЦИЈАТА

Само осуммина пливачи од пет земји ќе бидат дел од Охридскиот маратон, кој ќе се одржи на 10 септември. На 25-километарската патека „Климе Савин“ од С ...
ЌЕ СТОРИМЕ СÈ ЗА ДА СЕ ОДРЖИ ОХРИДСКИОТ МАРАТОН, НИ ТРЕБААТ 50.000 ЕВРА, ВЕЛИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ПЕЦАКОВ

ЌЕ СТОРИМЕ СÈ ЗА ДА СЕ ОДРЖИ ОХРИДСКИОТ МАРАТОН, НИ ТРЕБААТ 50.000 ЕВРА, ВЕЛИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ПЕЦАКОВ

Општина Охрид ќе направи сè, односно 99 отсто, Охридскиот пливачки маратон да се одржи, изјави градоначалникот Кирил Пецаков по денешниот состанок со ...
ОХРИДСКИ МАРАТОН НЕМА ДА СЕ ОДРЖИ ПОРАДИ БЛОКИРАНАТА СМЕТКА НА ПЛИВАЧКАТА ФЕДЕРАЦИЈА

ОХРИДСКИ МАРАТОН НЕМА ДА СЕ ОДРЖИ ПОРАДИ БЛОКИРАНАТА СМЕТКА НА ПЛИВАЧКАТА ФЕДЕРАЦИЈА

Охридски пливачки маратон оваа година нема да се одржи, објави претседателот на Националната пливачка федерација, Горан Стојановски, на денешната сред ...
ПЛИВАЧОТ ТОМИ СТЕФАНОВСКИ ДЕНЕСКА ЌЕ ВЛЕЗЕ ВО „КУЌАТА НА СЛАВНИТЕ“ ВО ЛОС АНЏЕЛЕС

ПЛИВАЧОТ ТОМИ СТЕФАНОВСКИ ДЕНЕСКА ЌЕ ВЛЕЗЕ ВО „КУЌАТА НА СЛАВНИТЕ“ ВО ЛОС АНЏЕЛЕС

Маратонскиот пливач Томи Стефановски денеска ќе стане првиот македонски спортист кој влегол во „Куќа на славните“, откако Меѓународната куќа на славни ...
ПОБЕДНИК НА ОХРИДСКИОТ МАРАТОН Е ТОМИ СТЕФАНОВСКИ, ЕВГЕНИЈ ПОП АЦЕВ ЈА УТНА ПАТЕКАТА

ПОБЕДНИК НА ОХРИДСКИОТ МАРАТОН Е ТОМИ СТЕФАНОВСКИ, ЕВГЕНИЈ ПОП АЦЕВ ЈА УТНА ПАТЕКАТА

Победник на јубилејното 30-то издание на Охридскиот пливачки маратон е Томи Стефановски. Тој патеката „Климе Савин“ од Свети Наум до Охрид во должина ...
5 / 5 НАПИСИ