Таг: онколог

ЌЕ СЕ УМИРА ПОВЕЌЕ ОД РАК, ОТКОЛКУ ОД КОВИД-19 АКО НЕ СЕ ОСЛОБОДАТ БОЛНИЦИТЕ ЗА РЕДОВНИ ПАЦИЕНТИ, ВЕЛИ ОНКОЛОГОТ ЖОЗЕВ ГЛИГОРОВ ОД СОРБОНА

ЌЕ СЕ УМИРА ПОВЕЌЕ ОД РАК, ОТКОЛКУ ОД КОВИД-19 АКО НЕ СЕ ОСЛОБОДАТ БОЛНИЦИТЕ ЗА РЕДОВНИ ПАЦИЕНТИ, ВЕЛИ ОНКОЛОГОТ ЖОЗЕВ ГЛИГОРОВ ОД СОРБОНА

Доктор Жозев Глигоров (54), по потекло од Струмица, е професор по медицинска онкологија на светски престижниот Универзитет Сорбона и лекар на Одделот ...
ДОКТОРКА ВО КАНАДА СЕ ВРАТИЛА СО КОРОНАВИРУС ОД ПАТУВАЊЕ ВО СТРАНСТВО, ИМАЛА КОНТАКТ СО ПАЦИЕНТИ И КОЛЕГИ ПРЕД ДА СЕ ТЕСТИРА

ДОКТОРКА ВО КАНАДА СЕ ВРАТИЛА СО КОРОНАВИРУС ОД ПАТУВАЊЕ ВО СТРАНСТВО, ИМАЛА КОНТАКТ СО ПАЦИЕНТИ И КОЛЕГИ ПРЕД ДА СЕ ТЕСТИРА

Докторка онколог од канадскиот град Хамилтон била позитивна на тестот за коронавирус откако се вратила од патување во Хаваи, САД, но пред да се тестир ...
2 / 2 НАПИСИ