Таг: Општа болница

1 2 10 / 12 НАПИСИ
ИНФЕКТИВНОТО ОДДЕЛЕНИЕ ВО ВЕЛЕС ВРЕМЕНО ЌЕ РАБОТИ КАКО ДНЕВНА БОЛНИЦА ОТИ НЕМА ПЕРСОНАЛ И ГРЕЕЊЕ

ИНФЕКТИВНОТО ОДДЕЛЕНИЕ ВО ВЕЛЕС ВРЕМЕНО ЌЕ РАБОТИ КАКО ДНЕВНА БОЛНИЦА ОТИ НЕМА ПЕРСОНАЛ И ГРЕЕЊЕ

Нема да се хоспитализираат пациенти на Инфективното одделение при Велешката болница. Оваа времена одлука е поради намалениот број пациенти, намалениот ...
ОХРИДСКАТА БОЛНИЦА ДОБИ НАД 1.500 ЕВРА ОД ОХРИДСКО ЛЕТО, ПАРИ СОБРАНИ ОД КОНЦЕРТОТ НА „ТАНЕЦ“ И „ЛАДО“

ОХРИДСКАТА БОЛНИЦА ДОБИ НАД 1.500 ЕВРА ОД ОХРИДСКО ЛЕТО, ПАРИ СОБРАНИ ОД КОНЦЕРТОТ НА „ТАНЕЦ“ И „ЛАДО“

Фестивалот Охридско лето ѝдодели 95 илјади денари (околу 1.500 евра) на Општата болница од Охрид, за полесно справување во борбата против ковид-19. Ст ...
СЕКРЕТАРОТ СЕ ВАКЦИНИРАШЕ ОТИ Е ПОСТОЈАНО СО НАС ВО КОВИД-ЦЕНТАРОТ, НО ЌЕ ПОНЕСАМ ОДГОВОРНОСТ АКО СЕ БАРА, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ОХРИДСКАТА БОЛНИЦА Д-Р БАЛЕСКИ

СЕКРЕТАРОТ СЕ ВАКЦИНИРАШЕ ОТИ Е ПОСТОЈАНО СО НАС ВО КОВИД-ЦЕНТАРОТ, НО ЌЕ ПОНЕСАМ ОДГОВОРНОСТ АКО СЕ БАРА, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ОХРИДСКАТА БОЛНИЦА Д-Р БАЛЕСКИ

Секретарот на Општата болница во Охрид Антонио Наумоски не е обичен административец, постојано е со целиот медицински тим кој влегува во Ковид-центаро ...
БОЛНИЦАТА ВО ГЕВГЕЛИЈА ЌЕ ДОБИЕ ЦЕНТАР ЗА ДИЈАБЕТ

БОЛНИЦАТА ВО ГЕВГЕЛИЈА ЌЕ ДОБИЕ ЦЕНТАР ЗА ДИЈАБЕТ

Општата болница во Гевгелија ќе добие нова хируршка сала, а во тек е реновирање на Кабинетот за дијабет, биохемиската лабораторија и болничката аптека ...
ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА Е ПРВА ШТО ДОБИ ТРИГОДИШЕН СЕРТИФИКАТ ЗА КВАЛИТЕТ

ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА Е ПРВА ШТО ДОБИ ТРИГОДИШЕН СЕРТИФИКАТ ЗА КВАЛИТЕТ

Општата болница во Велес денес доби тригодишен сертификат за квалитет од Агенцијата за квалитет и акредитација на здравствените установи. Таа е прва о ...
ПО ЕДНА ГОДИНА ПРОРАБОТЕ КОМПЈУТЕРСКИОТ ТОМОГРАФ ВО ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА

ПО ЕДНА ГОДИНА ПРОРАБОТЕ КОМПЈУТЕРСКИОТ ТОМОГРАФ ВО ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА

По една година пауза повторно проработи компјутерскиот томограф во велешката болница. Новата катодна цевка, која ја набави Министерството за здравство ...
АМБУЛАНТАТА „МАЛАРИЧНА“ ВО ОХРИД ЌЕ СЕ ЗАМЕНИ СО НОВ ЗДРАВСТВЕН ДОМ, НАЈАВИ ФИЛИПЧЕ

АМБУЛАНТАТА „МАЛАРИЧНА“ ВО ОХРИД ЌЕ СЕ ЗАМЕНИ СО НОВ ЗДРАВСТВЕН ДОМ, НАЈАВИ ФИЛИПЧЕ

Охрид ќе добие нов Здравствен дом во рамки на Општата болница, а старата и нефункционална амбуланата, позната меѓу Охриѓани како “Маларична”, ќе биде ...
ПРВИОТ ЦЕНТАР ЗА ЗАШТИТА ОД СЕКСУАЛНО НАСИЛСТВО ОТВОРЕН ВО КУМАНОВО

ПРВИОТ ЦЕНТАР ЗА ЗАШТИТА ОД СЕКСУАЛНО НАСИЛСТВО ОТВОРЕН ВО КУМАНОВО

Во Куманово денеска беше отворен првиот Центар за заштита од сексуално насилство во државата. Вакви центри ќе добијат и Скопје и Тетово, на иницијатив ...
ДУПКА КАПЕ ВРЗ ПАЦИЕНТИТЕ ВО ДЕТСКОТО ОДДЕЛЕНИЕ, ДИРЕКТОРОТ НА ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА ВЕЛИ МЕСТЕНКА Е

ДУПКА КАПЕ ВРЗ ПАЦИЕНТИТЕ ВО ДЕТСКОТО ОДДЕЛЕНИЕ, ДИРЕКТОРОТ НА ВЕЛЕШКАТА БОЛНИЦА ВЕЛИ МЕСТЕНКА Е

Мајка на дете пациент од  детското одделение при Општата болница во Велес, реагираше за лошите услови таму и со фотографии ја документираше и ја покаж ...
МИСТЕРИОЗНО ТРУЕЊЕ ВО ГОСТИВАР, ЛЕКАРИТЕ СЕ СОМНЕВААТ НА ВОДАТА

МИСТЕРИОЗНО ТРУЕЊЕ ВО ГОСТИВАР, ЛЕКАРИТЕ СЕ СОМНЕВААТ НА ВОДАТА

Сѐ уште не се знае од што се разболеа околу 300 гостиварчани за три дена, кои во болницата во Гостивар барале помош за стомачни болки, пролив, повраќа ...
1 2 10 / 12 НАПИСИ