Таг: Ореше

ВРХОВЕН СУД  ГИ УКИНА ПРЕСУДИТЕ ЗА „ЛИКВИДАЦИЈА“, ЗА КОЈ БЕШЕ ОСУДЕН И НОВИНАРОТ КЕЖАРОВСКИ, И ГО ВРАТИ НА НОВО СУДЕЊЕ

ВРХОВЕН СУД  ГИ УКИНА ПРЕСУДИТЕ ЗА „ЛИКВИДАЦИЈА“, ЗА КОЈ БЕШЕ ОСУДЕН И НОВИНАРОТ КЕЖАРОВСКИ, И ГО ВРАТИ НА НОВО СУДЕЊЕ

Предметот „Ликвидација“ што го стресе велешкиот суд, а осуммина беа обвинети поради преземање противзаконски дејствија за убиството на Лазо Милошески ...
ПОТВРДЕНА ОСЛОБОДИТЕЛНАТА ПРЕСУДА ЗА УБИСТВОТО ВО ОРЕШЕ, ОСТАНА НЕПОЗНАТО КОЈ ГО УБИ ЛАЗО МИЛОШЕВСКИ

ПОТВРДЕНА ОСЛОБОДИТЕЛНАТА ПРЕСУДА ЗА УБИСТВОТО ВО ОРЕШЕ, ОСТАНА НЕПОЗНАТО КОЈ ГО УБИ ЛАЗО МИЛОШЕВСКИ

Скопскиот Апелациинен суд ја потврди ослободителната пресуда за случајот убиството во село Ореше. Тројцата обвинети Ѓоре Петрески, како нарачател, и б ...
ПО МАРАТОНСКО СУДЕЊЕ ОСЛОБОДИТЕЛНА ПРЕСУДА ЗА УБИСТВОТО ВО ОРЕШЕ

ПО МАРАТОНСКО СУДЕЊЕ ОСЛОБОДИТЕЛНА ПРЕСУДА ЗА УБИСТВОТО ВО ОРЕШЕ

Ѓоре Петровски како нарачател и браќата Ордан и Љупчо Ѓоргиевски како извршители се ослободени од  обвинението дека стојат зад убиството на Лазо Милош ...
3 / 3 НАПИСИ