Таг: пандмеија

ЕДНА ГОДИНА СЕ ЗАТВОРЕНИ ШКОЛИТЕ ЗА 168 МИЛИОНИ УЧЕНИЦИ, ПРЕДУПРЕДИ УНИЦЕФ

ЕДНА ГОДИНА СЕ ЗАТВОРЕНИ ШКОЛИТЕ ЗА 168 МИЛИОНИ УЧЕНИЦИ, ПРЕДУПРЕДИ УНИЦЕФ

Училиштата за повеќе 168 милиони деца се затворени речиси цела година поради пандемијата на ковид-19, објави УНИЦЕФ. Школите во 14 земји во светот ...
ОД 15 ФЕВРУАРИ СЕ ВРАЌААТ ЛЕТОВИТЕ МЕЃУ АТИНА И СКОПЈЕ, ОБЈАВИ ГРЧКАТА АВИОКОМПАНИЈА

ОД 15 ФЕВРУАРИ СЕ ВРАЌААТ ЛЕТОВИТЕ МЕЃУ АТИНА И СКОПЈЕ, ОБЈАВИ ГРЧКАТА АВИОКОМПАНИЈА

Од 15 февруари ќе се вратат летовите меѓу Атина и Скопје - грчката авиокомпанија „Ејџиан ерлајнс“ ги претстави плановите за обнова на линиите со одред ...
ПРВАТА ДОЗА ОД ВАКЦИНАТА ШТО ЌЕ СТИГНЕ ПРЕКУ КОВАКС ЌЕ БИДЕ ЗА 3 ОТСТО ОД НАСЕЛЕНИЕТО ЗА СИТЕ ЗЕМЈИ ШТО СЕ ВО СИСТЕМОТ ВО ИСТО ВРЕМЕ, ВЕЛИ УНИЦЕФ

ПРВАТА ДОЗА ОД ВАКЦИНАТА ШТО ЌЕ СТИГНЕ ПРЕКУ КОВАКС ЌЕ БИДЕ ЗА 3 ОТСТО ОД НАСЕЛЕНИЕТО ЗА СИТЕ ЗЕМЈИ ШТО СЕ ВО СИСТЕМОТ ВО ИСТО ВРЕМЕ, ВЕЛИ УНИЦЕФ

УНИЦЕФ ќе помага логистички за вакцината за ковид-19 да стигне во земјава, во соработка со Светската здравствена организација (СЗО) и Министерството з ...
3 / 3 НАПИСИ