Таг: партиски вработувања

СПЕЦИЈАЛНО ПРЕВОСПИТУВАЊЕ

СПЕЦИЈАЛНО ПРЕВОСПИТУВАЊЕ

1 Што правите за почеток на преговорите со ЕУ? Ништо, еве чекаме Бугарија да нѐ  превоспита по европски стандарди.  Красимир Каракачанов, бугарскиот в ...
80 ОТСТО ОД ГРАЃАНИТЕ СМЕТААТ ДЕКА ЗА ДРЖАВНА СЛУЖБА ТРЕБА ПАРТИСКА КНИШКА

80 ОТСТО ОД ГРАЃАНИТЕ СМЕТААТ ДЕКА ЗА ДРЖАВНА СЛУЖБА ТРЕБА ПАРТИСКА КНИШКА

Иако граѓаните сметаат дека администрацијата не е доволно стручна и компетентна и не е доволно запознаена со проблемите на граѓаните и иако е товар за ...

Идно минато

1 Половина од власта ни се на некакви црни листи, а само судиите се вознемириле. Зошто паника? Цел свет ни кажува дека судството ни е одлично, само Ам ...
3 / 3 НАПИСИ