Таг: пат

1 2 3 8 10 / 80 НАПИСИ
ОПШТИНА БИТОЛА 12 ГОДИНИ НЕ НАПРАВИ ПАТ ДО НАЈАВЕНИТЕ ЕЛИТНИ ПАРЦЕЛИ ШТО ГИ ПРОДАДЕ НА ЗЛАТЕН РИД ЗА 2,5 МИЛИОНИ ЕВРА, ВЕЛИ ПАТОТ НЕ Е ПРИОРИТЕТ

ОПШТИНА БИТОЛА 12 ГОДИНИ НЕ НАПРАВИ ПАТ ДО НАЈАВЕНИТЕ ЕЛИТНИ ПАРЦЕЛИ ШТО ГИ ПРОДАДЕ НА ЗЛАТЕН РИД ЗА 2,5 МИЛИОНИ ЕВРА, ВЕЛИ ПАТОТ НЕ Е ПРИОРИТЕТ

Со хеликоптер ли да носиме градежни материјали, прашуваат дел од сопственици на парцелите на Златен Рид кои ги купија пред 12 години, а сѐ уште Општи ...
БИТКА ЗА РЕФУС

БИТКА ЗА РЕФУС

Рингишпилот пак доаѓа сретсело. Порано се возбудувавме, сега не го есапиме. ...
ВРЕМЕНО ЗА СООБРАЌАЈ ЌЕ БИДЕ ЗАТВОРЕН ПАТОТ БИТОЛА – ПРИЛЕП

ВРЕМЕНО ЗА СООБРАЌАЈ ЌЕ БИДЕ ЗАТВОРЕН ПАТОТ БИТОЛА – ПРИЛЕП

Заради санација на патот кај мостот на река Шемница на регионалниот пат P1101, од 18 март ќе има целосно затворање на делницата Прилеп-Битола, согласн ...
ВРАБОТЕНИТЕ ВО „ЕУРОНИКЕЛ“ УШТЕ ЧЕКААТ ПОВРАТ НА ДДВ ЗА ДА ЗЕМАТ ПЛАТА, ЦЕЛА НЕДЕЛА ГО БЛОКИРААТ ПАТОТ ГРАДСКО-ПРИЛЕП

ВРАБОТЕНИТЕ ВО „ЕУРОНИКЕЛ“ УШТЕ ЧЕКААТ ПОВРАТ НА ДДВ ЗА ДА ЗЕМАТ ПЛАТА, ЦЕЛА НЕДЕЛА ГО БЛОКИРААТ ПАТОТ ГРАДСКО-ПРИЛЕП

Цела недела вработените од „Еуроникел индустри“ од Кавадарци протестираат на регионалниот пат Градско-Прилеп. Во траење од три часа, сообраќајот кон П ...
ЧЕКАЈЌИ ДРЖАВАТА ДА ИМ ВРАТИ ДДВ ЗА ДА ИМ СЕ ИСПЛАТИ ПЛАТА, ВРАБОТЕНИТЕ НА „ЕУРОНИКЕЛ ИНДУСТРИ“ ГО БЛОКИРАA ПАТОТ КАВАДАРЦИ-ДРЕНОВО

ЧЕКАЈЌИ ДРЖАВАТА ДА ИМ ВРАТИ ДДВ ЗА ДА ИМ СЕ ИСПЛАТИ ПЛАТА, ВРАБОТЕНИТЕ НА „ЕУРОНИКЕЛ ИНДУСТРИ“ ГО БЛОКИРАA ПАТОТ КАВАДАРЦИ-ДРЕНОВО

Три часа беше блокиран патот до Кавадарци до Дреново од вработените на „Еуроникел индустри“, поранешен Фени. Во периодот од 12 до 15 часот, тие не доз ...
ОБНОВЕНИОТ ПАТ ВЕЛЕС-ЕЗЕРО МЛАДОСТ Е МЕЃУ ПОДОБРИТЕ ТУРИСТИЧКИ ПАТИШТА ВО ЕВРОПА, РЕАКЦИИТЕ НА ЈАВНОСТА СЕ НЕОПРАВДАНИ, ВЕЛИ БИТИЌИ ОТКАКО ВЕЛЕШАНИ ИЗМЕРИЈА ДЕКА Е ПОТЕСЕН ЗА ЕДЕН МЕТАР

ОБНОВЕНИОТ ПАТ ВЕЛЕС-ЕЗЕРО МЛАДОСТ Е МЕЃУ ПОДОБРИТЕ ТУРИСТИЧКИ ПАТИШТА ВО ЕВРОПА, РЕАКЦИИТЕ НА ЈАВНОСТА СЕ НЕОПРАВДАНИ, ВЕЛИ БИТИЌИ ОТКАКО ВЕЛЕШАНИ ИЗМЕРИЈА ДЕКА Е ПОТЕСЕН ЗА ЕДЕН МЕТАР

Вицепремиерот Фатмир Битиќи го фалеше новоасфалтираниот пат Велес-езеро Младост, откако заедно со министерката за животна средина Каја Шукова беа да п ...
РАСКОПАНИ И ПОЛНИ СО КАМЕЊА СЕ ДЕЛОВИ ОД ЗЕМЈЕНИОТ ПАТ ЗА АНТЕНА И ПЕЛИСТЕРСКИТЕ ОЧИ

РАСКОПАНИ И ПОЛНИ СО КАМЕЊА СЕ ДЕЛОВИ ОД ЗЕМЈЕНИОТ ПАТ ЗА АНТЕНА И ПЕЛИСТЕРСКИТЕ ОЧИ

Земјениот пат, што од Инфоценатрот на Пелистер, преку Пали Снопје и порнашениот дом Ловечка води до Антена, Големо и Мало Езеро, е во лоша состојба за ...
ОБНОВЕНИОТ ПАТ ДО ЕЗЕРО МЛАДОСТ Е ПОТЕСЕН ЗА ЕДЕН МЕТАР, ИЗМЕРИЈА ВЕЛЕШАНИ, ЈП ЗА ДРЖАВНИ ПАТИШТА ТВРДИ ДЕКА НЕ Е КРАТЕНО НА ШИРОЧИНА

ОБНОВЕНИОТ ПАТ ДО ЕЗЕРО МЛАДОСТ Е ПОТЕСЕН ЗА ЕДЕН МЕТАР, ИЗМЕРИЈА ВЕЛЕШАНИ, ЈП ЗА ДРЖАВНИ ПАТИШТА ТВРДИ ДЕКА НЕ Е КРАТЕНО НА ШИРОЧИНА

Скратен е во широчина новоасфалтираниот регионален пат од крстосницата кај Башино Село до Езеро Младост, дел од регионалниот пат Велес-Катланово, реаг ...
ПОРАДИ ГОЛЕМА СТРМНОСТ И ОСТАР СВИОК, КУМАНОВЦИ БЛОКИРААТ ИЗГРАДБА НА ПАТ ОД ПРУГАТА КУМАНОВО-БЕЉАКОВЦЕ

ПОРАДИ ГОЛЕМА СТРМНОСТ И ОСТАР СВИОК, КУМАНОВЦИ БЛОКИРААТ ИЗГРАДБА НА ПАТ ОД ПРУГАТА КУМАНОВО-БЕЉАКОВЦЕ

Жителите на кумановската населба Пармакови ниви денеска ја блокираа изградбата на новиот пат, кој е дел од железничкотострмно поврзување на пругата Ку ...
ПО 40 ГОДИНИ НОВ АСФАЛТ НА ПАТОТ ОД БИТОЛА ДО ГРЧКА ГРАНИЦА

ПО 40 ГОДИНИ НОВ АСФАЛТ НА ПАТОТ ОД БИТОЛА ДО ГРЧКА ГРАНИЦА

Привршува рехабилитацијата на регионалниот пат од Битола  кон грчка граница кој цели 40 години не беше реконструиран. Патот со години беше полн со дуп ...
1 2 3 8 10 / 80 НАПИСИ