Таг: Павлина Црвенковска

ЕКСПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА СУДСКИОТ СОВЕТ ПАВЛИНА ЦРВЕНКОВСКА ВЕЌЕ НЕ САКА ДА ЗБОРУВА ЗА СУДСКО-БИЗНИС ЕЛИТАТА

ЕКСПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА СУДСКИОТ СОВЕТ ПАВЛИНА ЦРВЕНКОВСКА ВЕЌЕ НЕ САКА ДА ЗБОРУВА ЗА СУДСКО-БИЗНИС ЕЛИТАТА

На првото појавување денеска на седница по оставката и боледувањето, поранешната претседателка на Судскиот совет Павлина Црвенковска не сакаше да збор ...
ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА СУДСКИ СОВЕТ ПАВЛИНА ЦРВЕНКОВСКА ПОДНЕСЕ ОСТАВКА НА ФУНКЦИЈАТА

ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА СУДСКИ СОВЕТ ПАВЛИНА ЦРВЕНКОВСКА ПОДНЕСЕ ОСТАВКА НА ФУНКЦИЈАТА

Претседателката на Судскиот совет Павлина Црвенковска влезе на денешното продолжение на седницата за избор на членови на управниот одбор и комисии во ...
СУДСКИОТ СОВЕТ ГИ ОХРАБРУВА ГРАЃАНИТЕ ДА ПРИЈАВУВААТ НЕПРАВДИ ВО СУДОВИТЕ, НО ДА НЕ ЧЕКААТ МНОГУ, РОКОТ Е 6 МЕСЕЦИ

СУДСКИОТ СОВЕТ ГИ ОХРАБРУВА ГРАЃАНИТЕ ДА ПРИЈАВУВААТ НЕПРАВДИ ВО СУДОВИТЕ, НО ДА НЕ ЧЕКААТ МНОГУ, РОКОТ Е 6 МЕСЕЦИ

Судскиот совет по статијата во САКАМДАКАЖАМ.МК за пријавените сомневања за корупција на судии преку свои лични примери, ги повикува граѓаните таму да ...
ЌЕ НАПРАВИМЕ СЀ ЗА БАРЕМ ЕДЕН СТЕПЕН ДА ЈА ПОДИГНЕМЕ ДОВЕРБАТА НА ГРАЃАНИТЕ ВО СУДСТВОТО, ВЕЛИ НОВАТА ПРЕТСЕДАТЕЛКА НА СУДСКИОТ СОВЕТ ПАВЛИНА ЦРВЕНКОВСКА

ЌЕ НАПРАВИМЕ СЀ ЗА БАРЕМ ЕДЕН СТЕПЕН ДА ЈА ПОДИГНЕМЕ ДОВЕРБАТА НА ГРАЃАНИТЕ ВО СУДСТВОТО, ВЕЛИ НОВАТА ПРЕТСЕДАТЕЛКА НА СУДСКИОТ СОВЕТ ПАВЛИНА ЦРВЕНКОВСКА

Новата претседателка на Судскиот совет Павлина Црвенковска најави дека овој состав на советот, под нејзино водство, ќе направи максимални напори да го ...
4 / 4 НАПИСИ