Таг: пејачи

КАФЕАНСКИ ЖУРКИ И ПОКРАЈ ЗАБРАНАТА, ПЕЈАЧИТЕ СЕ ВКЛУЧУВААТ ОНЛАЈН ОД ДОМА И ПРИМААТ НАРАЧКИ

КАФЕАНСКИ ЖУРКИ И ПОКРАЈ ЗАБРАНАТА, ПЕЈАЧИТЕ СЕ ВКЛУЧУВААТ ОНЛАЈН ОД ДОМА И ПРИМААТ НАРАЧКИ

Онлајн свирки се прават низ кафеаните во Скопје. Иако со одлука на Влада по препорака на Комисијата за заразни болести во угостителски објекти е забра ...
ЗНАМ ДЕКА ВИ Е ПРЕКУ ГЛАВА ОД КОРОНАВИРУСОТ, НО РЕСТРИКЦИИ МОРА ДА ИМА, ВЕЛИ ФИЛИПЧЕ

ЗНАМ ДЕКА ВИ Е ПРЕКУ ГЛАВА ОД КОРОНАВИРУСОТ, НО РЕСТРИКЦИИ МОРА ДА ИМА, ВЕЛИ ФИЛИПЧЕ

Мерките и рестрикциите не се ничија желба или хир, мора да разбереме дека тие се единствените алатки кои ни се на располагање за да се заштитиме од ко ...
ВЛАДАТА ПОТРОШИЛА 179.500 ЕВРА ЗА ПРОСЛАВАТА ЗА ПОКАНАТА ОД НАТО

ВЛАДАТА ПОТРОШИЛА 179.500 ЕВРА ЗА ПРОСЛАВАТА ЗА ПОКАНАТА ОД НАТО

Владата за организирање на прославата во 15 градови по повод добивањето покана за НАТО и утврдување на датум за преговори со ЕУ, потрошила 179 илјади ...
3 / 3 НАПИСИ