Таг: плакат

ИНСТАГРАМ СЕ ИЗВИНИ ШТО ГО ЦЕНЗУРИРАШЕ ПЛАКАТОТ ЗА НОВИОТ ФИЛМ НА АЛМОДОВАР, НА КОЈ Е ПРИКАЖАНА БРАДАВИЦА СО МЛЕКО НА ДОИЛКА

ИНСТАГРАМ СЕ ИЗВИНИ ШТО ГО ЦЕНЗУРИРАШЕ ПЛАКАТОТ ЗА НОВИОТ ФИЛМ НА АЛМОДОВАР, НА КОЈ Е ПРИКАЖАНА БРАДАВИЦА СО МЛЕКО НА ДОИЛКА

Инстаграм се извини откако го отстрани плакатот за новиот филм на Педро Алмодовар од социјалната мрежа затоа што на него е прикажана женска брадавица. ...
ШЕЌЕРИНСКА НАЈАВИ ДВА КОНКУРСА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ВОЈНИЦИ ВО 2018

ШЕЌЕРИНСКА НАЈАВИ ДВА КОНКУРСА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ ВОЈНИЦИ ВО 2018

Два конкурса за прием на професионални војници во АРМ во 2018 и подобрување на условите и средствата за работа, најави денеска министерката за одбрана ...
БИТОЛЧАНИ ИГРАЛЕ ЛОТАРИЈА ПРЕД СТО ГОДИНИ

БИТОЛЧАНИ ИГРАЛЕ ЛОТАРИЈА ПРЕД СТО ГОДИНИ

Дали битолчани за време на најкрвавите борби и разурнувања во Првата светска војна, бегство на моменти од суровата реалност гледале во игрите на среќа ...
„ТИШИНА МОЛАМ!“ ИМ НАЦРТА ЏАФЕРИ НА ПРАТЕНИЦИТЕ КОИ ДОВИКУВААТ ОД МЕСТО

„ТИШИНА МОЛАМ!“ ИМ НАЦРТА ЏАФЕРИ НА ПРАТЕНИЦИТЕ КОИ ДОВИКУВААТ ОД МЕСТО

Претседателот на Собранието Талат Џафери се обиде на денешната седница со цртеж на кој на англиски пишува „Тишина молам!“ да ги замолчи пратениците ко ...
4 / 4 НАПИСИ