Таг: плажа

1 2 10 / 14 НАПИСИ
ДЕСЕТИЦИ ТУРИСТИ СЕ СООЧУВААТ СО КАЗНИ ОД 3.000 ЕВРА ЗА КРАДЕЊЕ ПЕСОК И ШКОЛКИ ОД ПЛАЖИТЕ НА САРДИНИЈА

ДЕСЕТИЦИ ТУРИСТИ СЕ СООЧУВААТ СО КАЗНИ ОД 3.000 ЕВРА ЗА КРАДЕЊЕ ПЕСОК И ШКОЛКИ ОД ПЛАЖИТЕ НА САРДИНИЈА

Десетици луѓе се соочуваат со казни до 3.000 евра поради земање песок и школки од плажите на Сардинија. Властите кажаа дека 41 лице е пријавено за кра ...
ФРАНЦУСКИОТ МИНИСТЕР ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ ГО БРАНЕШЕ ПРАВОТО НА СОНЧАЊЕ ТОПЛЕС ОТКАКО ПОЛИЦИЈАТА ОПОМЕНАЛА ТРИ ЖЕНИ НА ПЛАЖА

ФРАНЦУСКИОТ МИНИСТЕР ЗА ВНАТРЕШНИ РАБОТИ ГО БРАНЕШЕ ПРАВОТО НА СОНЧАЊЕ ТОПЛЕС ОТКАКО ПОЛИЦИЈАТА ОПОМЕНАЛА ТРИ ЖЕНИ НА ПЛАЖА

Францускиот министер за внатрешни работи го бранеше „скапоценото“ право на сончање топлес откако полицијата побарала од група жени на плажа на Средозе ...
УМИРАШ ЗА ПЛАЖА!? – КАМПАЊА ВО МЕКСИКО ЗА ЗАШТИТА ОД КОРОНАВИРУСОТ

УМИРАШ ЗА ПЛАЖА!? – КАМПАЊА ВО МЕКСИКО ЗА ЗАШТИТА ОД КОРОНАВИРУСОТ

Човек облечен во костум како Смртта се шета меѓу капачите во Пуерто Морелос, Мексико, во кампања „Умираш за плажа“ во обид да ги избрка туристите и ло ...
ВЕЛЕС ЈА УРЕДИ ПРВАТА ПЛАЖА НА ЕЗЕРОТО МЛАДОСТ, ВЛАСТИТЕ АПЕЛИРААТ ДА НЕ СЕ ОШТЕТУВА ОПРЕМАТА

ВЕЛЕС ЈА УРЕДИ ПРВАТА ПЛАЖА НА ЕЗЕРОТО МЛАДОСТ, ВЛАСТИТЕ АПЕЛИРААТ ДА НЕ СЕ ОШТЕТУВА ОПРЕМАТА

Уредена е „Првата плажа“ на езерото Младост кај Велес, на површина од 5.000 квадратни метри. Таа може да ги прими првите гости уште овој продолжен пра ...
ВО УРЕДУВАЊЕТО НА ПЛАЖА НА ЕЗЕРОТО МЛАДОСТ УЧЕСТВУВААТ И ЗАТВОРЕНИЦИ ОД ВЕЛЕШКИОТ ЗАТВОР

ВО УРЕДУВАЊЕТО НА ПЛАЖА НА ЕЗЕРОТО МЛАДОСТ УЧЕСТВУВААТ И ЗАТВОРЕНИЦИ ОД ВЕЛЕШКИОТ ЗАТВОР

Се уредува „Првата плажа“ на езерото Младост, а во градежните работи, покрај вработените од „ЈКП Дервен“ и „Тргоцемент“, учествуваат и девет лица кои ...
ИЛЈАДНИЦИ ПЕНИС-РИБИ ПРЕКРИЈА ПЛАЖА ВО КАЛИФОРНИЈА

ИЛЈАДНИЦИ ПЕНИС-РИБИ ПРЕКРИЈА ПЛАЖА ВО КАЛИФОРНИЈА

Илјадници суштества што наликуваат на пенис се пронајдени насукани на плажа во Калифорнија. Овие пулсирачки суштества се всушност еден вид дебели црви ...
ДОЈРАН НАПРАВИ ПЛАЖА НА МЕСТОТО НА УНИШТЕНАТА КРАЈБРЕЖНА ПАТЕКА КАЈ МРДАЈА

ДОЈРАН НАПРАВИ ПЛАЖА НА МЕСТОТО НА УНИШТЕНАТА КРАЈБРЕЖНА ПАТЕКА КАЈ МРДАЈА

Општинските власти на Дојран ја отстранија пешачко-велосипедската патека со канделабри, изградена пред седум години и уредија простор за плажа долга 3 ...
ЛАБИНО Е ЕДИНСТВЕНАТА ОХРИДСКА ПЛАЖА БЕЗ ШАНКОВИ, НО ЈА ЗАТРУПУВААТ СО ЃУБРЕ

ЛАБИНО Е ЕДИНСТВЕНАТА ОХРИДСКА ПЛАЖА БЕЗ ШАНКОВИ, НО ЈА ЗАТРУПУВААТ СО ЃУБРЕ

Единствена охридска плажа која нема концесионер и нема шанкови и гласна музика е Лабино. Сместена е во подножјето на охридскиот рид и до неа најлесно ...
ПАРАГЛАЈДЕРИСТ ПАДНА ВРЗ НАШАТА КОЛА НА ПЛАЖА, А СИТЕ ГЛЕДАА СЕИР И НЕ ПОМАГАА, ВЕЛИ ИСТОРИЧАРКАТА НА УМЕТНОСТ СОЊА АБАЏИЕВА ЗА ИНЦИДЕНТОТ ВО ЉУБАНИШТА

ПАРАГЛАЈДЕРИСТ ПАДНА ВРЗ НАШАТА КОЛА НА ПЛАЖА, А СИТЕ ГЛЕДАА СЕИР И НЕ ПОМАГАА, ВЕЛИ ИСТОРИЧАРКАТА НА УМЕТНОСТ СОЊА АБАЏИЕВА ЗА ИНЦИДЕНТОТ ВО ЉУБАНИШТА

Параглајдерист падна врз колата на историчарката на уметност Соња Абаџиева при слетување во село Љубаништа, охридско. Инцидентот се случи завчера попл ...
150 КИТОВИ ЗАГЛАВЕНИ НА ПЛАЖА ВО АВСТРАЛИЈА, ПОЛОВИНА УГИНАА

150 КИТОВИ ЗАГЛАВЕНИ НА ПЛАЖА ВО АВСТРАЛИЈА, ПОЛОВИНА УГИНАА

Околу 150 китови се заглавија на брегот на Австралија, во тек е голема акција за спасување. Животните ги забележал денес утрово рибар на плажата Хамел ...
1 2 10 / 14 НАПИСИ