Таг: плоштад Филип Втори

СКОПСКИОТ ПЛОШТАД ФИЛИП ВТОРИ ОД 6 МИЛИОНИ ЕВРА СО ГОДИНИ СТОИ РАСКОПАН И БЛОКИРАН ОД ПАРКИРАНИ КОЛИ

СКОПСКИОТ ПЛОШТАД ФИЛИП ВТОРИ ОД 6 МИЛИОНИ ЕВРА СО ГОДИНИ СТОИ РАСКОПАН И БЛОКИРАН ОД ПАРКИРАНИ КОЛИ

Поштадот Филип Втори во најстрогот центар на Скопје со години стои раскопан, со дупки, прокопи и паркирани коли. На сите страни има и расфрлено ѓубре, ...
8 ГОДИНИ СЕ ДОГРАДУВАAТ ДВА КАТА НА ЗГРАДАТА НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ТРАНСПОРТ, УШТЕ НЕМА ТЕХНИЧКИ ПРИЕМ

8 ГОДИНИ СЕ ДОГРАДУВАAТ ДВА КАТА НА ЗГРАДАТА НА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ТРАНСПОРТ, УШТЕ НЕМА ТЕХНИЧКИ ПРИЕМ

Зградата на Министерството за транспорт и врски која почна да се доградува во ноември 2011 година, сѐ уште не е готова. Објектот 8 години после почето ...
ПОПЛАВЕН ПЛОШТАДОТ ФИЛИП ВТОРИ ОД 11 МИЛИОНИ ЕВРА, СЕ РАСИПАЛА ЧЕШМИЧКА

ПОПЛАВЕН ПЛОШТАДОТ ФИЛИП ВТОРИ ОД 11 МИЛИОНИ ЕВРА, СЕ РАСИПАЛА ЧЕШМИЧКА

Плочникот на плоштадот Филип Втори кај црквата Св. Димитрија во најстрогиот центар на Скопје два дена е под вода. Додека корисници од различни страни ...
3 / 3 НАПИСИ