Таг: почесен конзул

ПЕТРОВСКА ОД СДСМ ПОКАЖА БУГАРСКА ЛИЧНА КАРТА НА ДАНИЕЛА АРСОВСКА ОД ПЕТРИЧ, СО БРОЈ, ДАТА НА РАЃАЊЕ И БОЈА НА ОЧИТЕ

ПЕТРОВСКА ОД СДСМ ПОКАЖА БУГАРСКА ЛИЧНА КАРТА НА ДАНИЕЛА АРСОВСКА ОД ПЕТРИЧ, СО БРОЈ, ДАТА НА РАЃАЊЕ И БОЈА НА ОЧИТЕ

Пратеничката од СДСМ и поранешен заменик-министер за внатрешни работи Славјанка Петровска денеска на прес-конференција објави и бугарска лична карта ш ...
УНГАРИЈА ГО ОТПОВИКА ПОЧЕСНИОТ КОНЗУЛ ВО БИТОЛА, ГАЗДА НА ФИРМАТА „ЕКО КЛУБ“ ЗА ТРАНСПОРТ НА МЕДИЦИНСКИ ОТПАД

УНГАРИЈА ГО ОТПОВИКА ПОЧЕСНИОТ КОНЗУЛ ВО БИТОЛА, ГАЗДА НА ФИРМАТА „ЕКО КЛУБ“ ЗА ТРАНСПОРТ НА МЕДИЦИНСКИ ОТПАД

Унгарија го отповика својот почесен конзул во Битола Сашо Јанакиевски, газда на фирмата „Еко Клуб“, за која скопскиот градоначалник Петре Шилегов кажа ...
АЛБАНИЈА ОТВОРИ ПОЧЕСЕН КОНЗУЛАТ ВО БИТОЛА КАДЕ СЕ СТАВИЈА ТЕМЕЛИТЕ НА СОВРЕМЕНОТО АЛБАНСКО ПИСМО

АЛБАНИЈА ОТВОРИ ПОЧЕСЕН КОНЗУЛАТ ВО БИТОЛА КАДЕ СЕ СТАВИЈА ТЕМЕЛИТЕ НА СОВРЕМЕНОТО АЛБАНСКО ПИСМО

За Албанците, Битола е многу значајна како град, како историја, затоа што тука пред 111 години преродбениците ги ставија темелите на модерната албанск ...
ОРЦЕ КАМЧЕВ ДА БИДЕ ПОЧЕСЕН КОНЗУЛ СО СЕДИШТЕ ВО ШТИП, БАРА ВЛАДАТА НА БОРИСОВ ОДОБРЕНИЕ ОД ВЛАДАТА НА ЗАЕВ

ОРЦЕ КАМЧЕВ ДА БИДЕ ПОЧЕСЕН КОНЗУЛ СО СЕДИШТЕ ВО ШТИП, БАРА ВЛАДАТА НА БОРИСОВ ОДОБРЕНИЕ ОД ВЛАДАТА НА ЗАЕВ

Амбасадата на Република Бугарија во Македонија испратила вербална нота во која бара согласност од македонското Министерство за надворешни работи да го ...
БУГАРИЈА ГО НАЗНАЧИ ОРЦЕ КАМЧЕВ ЗА ПОЧЕСЕН КОНЗУЛ ВО МАКЕДОНИЈА, ВЛАДАТА НА ЗАЕВ ТРЕБА ДА ГО ОДОБРИ

БУГАРИЈА ГО НАЗНАЧИ ОРЦЕ КАМЧЕВ ЗА ПОЧЕСЕН КОНЗУЛ ВО МАКЕДОНИЈА, ВЛАДАТА НА ЗАЕВ ТРЕБА ДА ГО ОДОБРИ

Бугарија го назначи бизнисменот Орце Камчев за почесен конзул во Македонија и барањето за егзекватура е стигнато во македонското Министерство за надво ...
СВЕТОЗАР ЈАНЕВСКИ ОДЛИКУВАН СО ОРДЕН ОД РЕДОТ НА ФИНСКИОТ ЛАВ

СВЕТОЗАР ЈАНЕВСКИ ОДЛИКУВАН СО ОРДЕН ОД РЕДОТ НА ФИНСКИОТ ЛАВ

Почесниот конзул на Финска во Македонија Светозар Јаневски беше одликуван со финскиот орден „Витез од прва класа на редот на финскиот лав“ за неговите ...
МАКЕДОНСКИОТ ПОЧЕСЕН КОНЗУЛ НЕ СЕ ПОЈАВИ ВО СУДОТ ВО КЕЈП ТАУН ЗА УБИСТВОТО НА СВОИТЕ ДЕЦА ОТИ ПРОБАЛ ДА СЕ САМОУБИЕ

МАКЕДОНСКИОТ ПОЧЕСЕН КОНЗУЛ НЕ СЕ ПОЈАВИ ВО СУДОТ ВО КЕЈП ТАУН ЗА УБИСТВОТО НА СВОИТЕ ДЕЦА ОТИ ПРОБАЛ ДА СЕ САМОУБИЕ

Македонскиот почесен конзул Марио Деус, кој е осомничен за убиство на своите тригодишни близнаци, не се појави вчера во судот во Кејп Таун, Јужна Афри ...
МНР ЧЕКА ПОТВРДА ОД ШПАНСКИТЕ ВЛАСТИ ЗА АПСЕЊЕТО НА МАКЕДОНСКИОТ ПОЧЕСЕН КОНЗУЛ ЗА УБИСТВО НА СВОИТЕ ДЕЦА

МНР ЧЕКА ПОТВРДА ОД ШПАНСКИТЕ ВЛАСТИ ЗА АПСЕЊЕТО НА МАКЕДОНСКИОТ ПОЧЕСЕН КОНЗУЛ ЗА УБИСТВО НА СВОИТЕ ДЕЦА

Министерството за надворешни работи вели дека ќе почека на верификација од шпанските власти на информациите објавени во шпанските медиуми за наводно а ...
ПОЧЕСНИОТ МАКЕДОНСКИ КОНЗУЛ ВО БАРСЕЛОНА УАПСЕН ЗА УБИСТВО НА СВОИТЕ ДЕЦА

ПОЧЕСНИОТ МАКЕДОНСКИ КОНЗУЛ ВО БАРСЕЛОНА УАПСЕН ЗА УБИСТВО НА СВОИТЕ ДЕЦА

Македонскиот почесен конзул во Барселона Марио Деус е уапсен во Јужна Африка како осомничен за убиство на неговите тригодишни близнаци, објави шпански ...
9 / 9 НАПИСИ