Таг: политички затвореник

ПОЧИНА НАЈПОЗНАТИОТ КИНЕСКИ ПОЛИТИЧКИ ЗАТВОРЕНИК И НОБЕЛОВЕЦ ЗА МИР ЛИУ СЈАОБО

ПОЧИНА НАЈПОЗНАТИОТ КИНЕСКИ ПОЛИТИЧКИ ЗАТВОРЕНИК И НОБЕЛОВЕЦ ЗА МИР ЛИУ СЈАОБО

Затворен цели 7 години откако ја доби Нобеловата награда за мир, Лиу Сјаобо никогаш не се откажа од борбата за човекови права во Кина, инсистирајќи да ...
ФАТИМЕ МУ РЕЧЕ НА ЉУБЕ „ДОБРО Е ШТО ИЗЛЕЗЕ“, НА РОДЕНДЕНОТ НА КРАЛИЦАТА

ФАТИМЕ МУ РЕЧЕ НА ЉУБЕ „ДОБРО Е ШТО ИЗЛЕЗЕ“, НА РОДЕНДЕНОТ НА КРАЛИЦАТА

На синоќашниот роденден на кралицата што го организираше Британската амбсада, обвинителката Фатиме Фетаи го поздрави Љубе Бошкоски со зборовите „Добро ...
СЕСТРО КАТИЦЕ, РЕЧЕ ЉУБЕ БОШКОСКИ И СЕ ПОЗДРАВИ СО ОБВИНИТЕЛКАТА НА РОДЕНДЕНОТ НА КРАЛИЦАТА

СЕСТРО КАТИЦЕ, РЕЧЕ ЉУБЕ БОШКОСКИ И СЕ ПОЗДРАВИ СО ОБВИНИТЕЛКАТА НА РОДЕНДЕНОТ НА КРАЛИЦАТА

Љубе Бошкоски се појави на роденденот на кралицата кој вечевра го огранизира Британската амбасада во Скопје. Тој, кога ја забележа обвинителката Катиц ...
3 / 3 НАПИСИ