Таг: помилувања

ПРОТЕСТИ ВО РОМАНИЈА – ВЛАДАТА СО ПОМИЛУВАЊЕ ЗАТВОРЕНИЦИ ЌЕ ЈА УНАЗАДИ БОРБАТА ПРОТИВ КОРУПЦИЈАТА

ПРОТЕСТИ ВО РОМАНИЈА – ВЛАДАТА СО ПОМИЛУВАЊЕ ЗАТВОРЕНИЦИ ЌЕ ЈА УНАЗАДИ БОРБАТА ПРОТИВ КОРУПЦИЈАТА

Околу 10.000 луѓе маршираа низ Букурешт и други романски градови како протест против владиниот предлог илјадници затвореници да бидат помилувани, поте ...
РОМАНЦИТЕ МАРШИРАА ПРОТИВ ДЕКРЕТИТЕ ЗА ПОМИЛУВАЊА ЗА КОРУПЦИЈА

РОМАНЦИТЕ МАРШИРАА ПРОТИВ ДЕКРЕТИТЕ ЗА ПОМИЛУВАЊА ЗА КОРУПЦИЈА

Илјадници Романци протестираа во Букурешт и во Клуж против владиниот план да помилува затвореници и да декриминализира некои дела со итни декрети, што ...
МИ ГИ ПАЛЕА СЛИКИТЕ, А САМО ЈАС БЕВ ИНСТИТУЦИЈА, СЕ ПОЖАЛИ ИВАНОВ

МИ ГИ ПАЛЕА СЛИКИТЕ, А САМО ЈАС БЕВ ИНСТИТУЦИЈА, СЕ ПОЖАЛИ ИВАНОВ

Претседателот Ѓорге Иванов вели дека со одлуката за помилување во април понудил решение на кризата во период кога, како што кажа во годишното обраќање ...
ОБЈАВЕНИ ОДЛУКИТЕ ВО СЛУЖБЕН ВЕСНИК,РЕКОРДЕР ПО ПОМИЛУВАЊА МИЛЕ ЈАНАКИЕСКИ

ОБЈАВЕНИ ОДЛУКИТЕ ВО СЛУЖБЕН ВЕСНИК,РЕКОРДЕР ПО ПОМИЛУВАЊА МИЛЕ ЈАНАКИЕСКИ

Трајко Вељаноски, Никола Груевски, Сашо Мијалков, Гордана Јанкуловска, Миле Јанакиески, Љупчо Тодоровски-Радникот, Мартин Протуѓер, Зоран Заев, Зоран ...
4 / 4 НАПИСИ