Таг: помилувани

ПОЛИТИЧКИ ЕКСПОНИРАНИ ЛИЦА ЗА КОИ ВЕЌЕ НЕ ВАЖИ АБОЛИЦИЈАТА

ПОЛИТИЧКИ ЕКСПОНИРАНИ ЛИЦА ЗА КОИ ВЕЌЕ НЕ ВАЖИ АБОЛИЦИЈАТА

Во Службен весник бр. 102 од 27 мај 2016 се објавени одлуките на претседателот Ѓорге Иванов со кои се поништени одлуките од 12 април за помилување на ...
ШКАРИЌ: ИВАНОВ СО ПОДЛА ИГРА МУ ГИ ЗАРОБИ СВЕДОЦИТЕ НА СЈО

ШКАРИЌ: ИВАНОВ СО ПОДЛА ИГРА МУ ГИ ЗАРОБИ СВЕДОЦИТЕ НА СЈО

“Претседателот Ѓорге Иванов направи тешка манипулација и покажа врвна расипаност со најновата одлука да ја повлече аболицијата за само 22 граѓани, што ...

СУДСКА КОНТРАРЕВОЛУЦИЈА

1 Кога еднаш ќе заврши оваа фаза на развојот на македонската држава во едно сум сигурен.  Историјата ќе го памети Ѓорге Иванов како претседател кој им ...
3 / 3 НАПИСИ