Таг: „Порака“

МЕСТОТО НА ДРАМИТЕ ИМ Е НА СЦЕНАТА, НЕ НА УЛИЦИТЕ, ВЕЛИ АКТЕРКАТА ТЕУТА АЈДИНИ-ЈЕГЕНИ ВО ПОРАКАТА ЗА СВЕТСКИОТ ДЕН НА ТЕАТАРОТ

МЕСТОТО НА ДРАМИТЕ ИМ Е НА СЦЕНАТА, НЕ НА УЛИЦИТЕ, ВЕЛИ АКТЕРКАТА ТЕУТА АЈДИНИ-ЈЕГЕНИ ВО ПОРАКАТА ЗА СВЕТСКИОТ ДЕН НА ТЕАТАРОТ

Да ги оставиме драмите да се играат на театарските штици, во костими, со сценографија, кореографија, под рефлекторите на сцена, со музика, вели Теута ...
СКОПЈАНИ ПРАЌААТ ПОРАКА ДА ПЛАТАТ ПАРКИРАЊЕ НА „ГРАДСКИ ПАРКИНГ“, НО НАМЕСТО ПОВРАТНА ИНФОРМАЦИЈА ДОБИВААТ КАЗНА

СКОПЈАНИ ПРАЌААТ ПОРАКА ДА ПЛАТАТ ПАРКИРАЊЕ НА „ГРАДСКИ ПАРКИНГ“, НО НАМЕСТО ПОВРАТНА ИНФОРМАЦИЈА ДОБИВААТ КАЗНА

Не функционира системот за праќање СМС пораки за плаќање паркинг на ЈП „Градски паркинг“ во Скопје. Корисници на мрежата на А1 праќаат пораки за да пл ...
„МОЖЕМЕ И САКАМЕ ДА ПЕЕМЕ“  – КОНЦЕРТ ВО БИТОЛА НА ЛИЦАТА СО ИНТЕЛЕКТУАЛНА ПОПРЕЧЕНОСТ

„МОЖЕМЕ И САКАМЕ ДА ПЕЕМЕ“ – КОНЦЕРТ ВО БИТОЛА НА ЛИЦАТА СО ИНТЕЛЕКТУАЛНА ПОПРЕЧЕНОСТ

Како голем херој, на англиски јазик ја отпеа песната „Херој“ (Hero) од Витни Хјустон покажувајќи ја својата љубов кон музиката. Младата битолчанка Еле ...
ШИЛЕГОВ ГО НАЈАВИ СКОПЈЕ УРБАН ЦЕНТАР СО ОБНОВЕНАТА ПОРАКА НА ТИТО НА ГРАДСКИОТ МУЗЕЈ

ШИЛЕГОВ ГО НАЈАВИ СКОПЈЕ УРБАН ЦЕНТАР СО ОБНОВЕНАТА ПОРАКА НА ТИТО НА ГРАДСКИОТ МУЗЕЈ

Со пуштање на 1.070 балони, колку што граѓани на Скопје загинаа во земјотресот, вечерва во Музејот на град Скопје повторно беа вратени буквите од пора ...
БЕЛАТА КУЌА ЈА СМЕНИ ПОРАКАТА НА ТЕЛЕФОНСКАТА СЕКРЕТАРКА ЗА ДА ГИ ОБВИНИ ДЕМОКРАТИТЕ ЗА ЗАТВОРАЊЕТО НА ВЛАДАТА

БЕЛАТА КУЌА ЈА СМЕНИ ПОРАКАТА НА ТЕЛЕФОНСКАТА СЕКРЕТАРКА ЗА ДА ГИ ОБВИНИ ДЕМОКРАТИТЕ ЗА ЗАТВОРАЊЕТО НА ВЛАДАТА

Белата куќа ја смени пораката на телефонската секретарка, со која се обвинуваат политичките опоненти на Доналд Трамп за тоа што не можат да одговорат ...
БИТОЛА ДОБИ КЛУБ ЗА ТВОРЕШТВО НА ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ

БИТОЛА ДОБИ КЛУБ ЗА ТВОРЕШТВО НА ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ

Фигури на  балерини, деца, цветови изработени од ориз, пченка, пченица, кафе ја красат просторијата на Социјалниот клуб за лица со интелектуална попре ...
6 / 6 НАПИСИ