Таг: поставка

ОД ПОСТАВКАТА СО СЛИКИ НА ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ НА ШТИП ИСЧЕЗНА СЛИКАТА НА ПРВИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ

ОД ПОСТАВКАТА СО СЛИКИ НА ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ НА ШТИП ИСЧЕЗНА СЛИКАТА НА ПРВИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ

Од холот на големата сала на Општина Штип, кадешто се наоѓа постојаната поставка на слики на сите досегашни штипски претседатели, градоначалници и пре ...
ЧИПАН ГО ЗАДОЛЖИ ОХРИД ЗА СИТЕ ВРЕМИЊА, ОДБЕЛЕЖАНИ 100 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА ХЕРОЈОТ НА СОВРЕМЕНАТА АРХИТЕКТУРА

ЧИПАН ГО ЗАДОЛЖИ ОХРИД ЗА СИТЕ ВРЕМИЊА, ОДБЕЛЕЖАНИ 100 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА ХЕРОЈОТ НА СОВРЕМЕНАТА АРХИТЕКТУРА

Човек со пребогат дух, со отворено срце, човек чии дела го задолжија градот Охрид, беа само неколку од епитите за бардот на современата македонска арх ...
2 / 2 НАПИСИ