Таг: постковид

СО ЈАПОНСКИ ГРАНТ ОД 813.000 ЕВРА ОБЕЗБЕДЕНА ОПРЕМА ЗА ЛЕКУВАЊЕ НА ПОСТКОВИД ПАЦИЕНТИ НА КЛИНИКИТЕ ВО СКОПЈЕ

СО ЈАПОНСКИ ГРАНТ ОД 813.000 ЕВРА ОБЕЗБЕДЕНА ОПРЕМА ЗА ЛЕКУВАЊЕ НА ПОСТКОВИД ПАЦИЕНТИ НА КЛИНИКИТЕ ВО СКОПЈЕ

Со јапонски грант обезбедена е медицинска опрема за лекување постковид пациенти на Клиниката за инфективни и фебрилни болести и КАРИЛ, како и во ГОБ „ ...
РАСТЕ БРОЈОТ НА ПОСТКОВИД КОМПЛИКАЦИИ КАЈ ДЕЦА, ВЕЛИ Д-Р СОФИЈАНОВА

РАСТЕ БРОЈОТ НА ПОСТКОВИД КОМПЛИКАЦИИ КАЈ ДЕЦА, ВЕЛИ Д-Р СОФИЈАНОВА

Праксата покажува дека глобално е зголемен бројот на деца со воспаление на слепо црево, дека има зголемен број на случаи со јувенилен дијабетес, како ...
ГОЛЕМ Е ИНТЕРЕСОТ ЗА ПОСТКОВИД РЕХАБИЛИТАЦИЈА ВО ОТЕШЕВО, СЕ ЛЕКУВАЛЕ И БОЛНИ ОД ЦЕЛ СВЕТ

ГОЛЕМ Е ИНТЕРЕСОТ ЗА ПОСТКОВИД РЕХАБИЛИТАЦИЈА ВО ОТЕШЕВО, СЕ ЛЕКУВАЛЕ И БОЛНИ ОД ЦЕЛ СВЕТ

Фудбалери од хрватски „Хајдук“, ракометари од „Јафа промет“, пациенти од Абу Даби, видни професори и функционери од поранешна Југославија, рудари од С ...
ПАЦИЕНТИТЕ СО ПОСТКОВИД ПРОБЛЕМИ ЌЕ СЕ РЕХАБИЛИТИРААТ ВО БОЛНИЦАТА ВО ОТЕШЕВО

ПАЦИЕНТИТЕ СО ПОСТКОВИД ПРОБЛЕМИ ЌЕ СЕ РЕХАБИЛИТИРААТ ВО БОЛНИЦАТА ВО ОТЕШЕВО

Постковид пациенти ќе се рехабилитираат во Специјализираната болница за превенција, лекување и рехабилитација на белодробни заболувања во Отешево. Мин ...
МОБИЛНА КЛИНИКА, ДОНАЦИЈА ОД ТУРЦИЈА, ЌЕ ЛЕКУВА ПОСТКОВИД КОМПЛИКАЦИИ КАЈ ЖИТЕЛИТЕ ВО ПОТЕШКО ДОСТАПНИТЕ РЕГИОНИ

МОБИЛНА КЛИНИКА, ДОНАЦИЈА ОД ТУРЦИЈА, ЌЕ ЛЕКУВА ПОСТКОВИД КОМПЛИКАЦИИ КАЈ ЖИТЕЛИТЕ ВО ПОТЕШКО ДОСТАПНИТЕ РЕГИОНИ

Мобилна клиника која ќе оди до потешко достапни региони за идентификување на постковид компликации кај жителите, доби меѓудругото Институтот за белодр ...
АНГИОГРАФОТ ВО „8 СЕПТЕМВРИ“ ПРЕД РАСПАД ПО ЗГОЛЕМЕНИОТ БРОЈ ПОСТКОВИД МОЗОЧНИ И СРЦЕВИ УДАРИ

АНГИОГРАФОТ ВО „8 СЕПТЕМВРИ“ ПРЕД РАСПАД ПО ЗГОЛЕМЕНИОТ БРОЈ ПОСТКОВИД МОЗОЧНИ И СРЦЕВИ УДАРИ

Ангиографот во Градската општа болница (ГОБ) „8 Септември“ е пред распад по зголемениот број на мозочни и срцеви постковид инфaркти, реагираат лекари ...
6 / 6 НАПИСИ