Таг: потрага

1 215 / 15 НАПИСИ
ОБВИНИТЕЛСТВОТО БАРА ПОМОШ ОД ГРАЃАНИТЕ ДА ГИ ФАТИ НАСИЛНИЦИТЕ ОД 27 АПРИЛ

ОБВИНИТЕЛСТВОТО БАРА ПОМОШ ОД ГРАЃАНИТЕ ДА ГИ ФАТИ НАСИЛНИЦИТЕ ОД 27 АПРИЛ

МВР објави три фотографии од учесници во крвавите настани на 27 април во Собранието, по кои трага Скопското обвинителство, со апел до граѓаните да при ...
СЕМЕЈСТВОТО ГО НАЈДЕ ИЗГУБЕНИОТ РЕЖИСЕР МЕТО ПЕТРОВСКИ ВО ДОБРА СОСТОЈБА

СЕМЕЈСТВОТО ГО НАЈДЕ ИЗГУБЕНИОТ РЕЖИСЕР МЕТО ПЕТРОВСКИ ВО ДОБРА СОСТОЈБА

По 48-часовна потрага, семејството го најде режисерот Мето Петровски (85) кој, болен од Алцхајмерова болест, се беше изгубил во трговскиот центар „Леп ...
КИНЕСКИОТ ЅИД ВО ЛАГАДИН РАСТЕ И ПОКРАЈ ПРЕКРШЕНИТЕ 12 ЗАКОНИ ШТО ГИ ЗАБЕЛЕЖА ДРЖАВНИОТ ИНСПЕКТОРАТ

КИНЕСКИОТ ЅИД ВО ЛАГАДИН РАСТЕ И ПОКРАЈ ПРЕКРШЕНИТЕ 12 ЗАКОНИ ШТО ГИ ЗАБЕЛЕЖА ДРЖАВНИОТ ИНСПЕКТОРАТ

Со мнозинствo гласови Советот на Општина Охрид денес го одби предлогот на опозицијата за донесување на Предлог-одлука за  поништување на Општиот акт з ...
БАКРАЧЕСКИ НЕ ГО СТОПИРА ХОТЕЛОТ ВО ЛАГАДИН И ПОКРАЈ 12 ЗАКОНСКИ ПРЕКРШУВАЊА

БАКРАЧЕСКИ НЕ ГО СТОПИРА ХОТЕЛОТ ВО ЛАГАДИН И ПОКРАЈ 12 ЗАКОНСКИ ПРЕКРШУВАЊА

Општина Охрид не ја стопира изградбата на хотелот во Лагадин и покрај  барањето на Државниот инспекторат за  градежништво и урбанизам општината да го ...
ОПШТИНА ОХРИД ГИ КРИЕ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ХОТЕЛОТ ВО ЛАГАДИН, КОМШИИТЕ СЕ САМООРГАНИЗИРААТ

ОПШТИНА ОХРИД ГИ КРИЕ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ХОТЕЛОТ ВО ЛАГАДИН, КОМШИИТЕ СЕ САМООРГАНИЗИРААТ

Сопствениците на куќи во населбата Лагадин во Охрид се обединија против изградбата на хотелот на само десетина метри од брегот и сметаат дека Општина ...
1 215 / 15 НАПИСИ