Таг: придонес

ТРСТ ГО НАГРАДИ МИЛЧО МАНЧЕВСКИ ЗА ПРИДОНЕС КОН СВЕТСКИОТ ФИЛМ

ТРСТ ГО НАГРАДИ МИЛЧО МАНЧЕВСКИ ЗА ПРИДОНЕС КОН СВЕТСКИОТ ФИЛМ

Македонскиот филмски режисер Милчо Манчевски ја доби наградата Источна ѕвезда (Eastern Star) за придонес кон светскиот филм на јубилејниот 30. Филмски ...
ЌЕ СЕ ЗГОЛЕМАТ ПРИДОНЕСИТЕ ЗА 0,5 ОТСТО ЗА ДА СЕ НАМАЛИ ДУПКАТА ВО ПЕНЗИСКИОТ ФОНД ОД 310 НА 275 МИЛИОНИ ЕВРА ГОДИШНО

ЌЕ СЕ ЗГОЛЕМАТ ПРИДОНЕСИТЕ ЗА 0,5 ОТСТО ЗА ДА СЕ НАМАЛИ ДУПКАТА ВО ПЕНЗИСКИОТ ФОНД ОД 310 НА 275 МИЛИОНИ ЕВРА ГОДИШНО

Придонесот за пензиско и здравствено осигурување ќе се зголеми за 0,5 отсто, ќе се воведе државна социјална пензија и на 28.000 граѓани ќе им се овозм ...
2 / 2 НАПИСИ