Таг: пријателство

НИКАДЕ ВО СВЕТ ДОДЕКА ВРНЕ СНЕГ ПАТИШТАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЧИСТИ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА „МАКЕДОНИЈА ПАТ“ ГАЈУР КАДРИУ

НИКАДЕ ВО СВЕТ ДОДЕКА ВРНЕ СНЕГ ПАТИШТАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЧИСТИ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА „МАКЕДОНИЈА ПАТ“ ГАЈУР КАДРИУ

Попладнево речиси сите патни правци низ земјава се со снежни наноси. На автопатот „Пријателство“ никаде немаше камионите кои фрлаат песок. Од Гевгелиј ...
ГРЧКИ МИНИСТЕР ДОЈДЕ НА ОТВОРАЊЕ НА АВТОПАТОТ ДЕМИР КАПИЈА – СМОКВИЦА

ГРЧКИ МИНИСТЕР ДОЈДЕ НА ОТВОРАЊЕ НА АВТОПАТОТ ДЕМИР КАПИЈА – СМОКВИЦА

По шест години изградба денес е пуштен во употреба автопатот Демир Капија - Смоквица, кој е дел од Коридор 10. Оваа делница од автопатот е долга 28,2 ...
СЕ ПОСТАВУВААТ НОВИТЕ ТАБЛИ НА АВТОПАТОТ „ПРИЈАТЕЛСТВО“

СЕ ПОСТАВУВААТ НОВИТЕ ТАБЛИ НА АВТОПАТОТ „ПРИЈАТЕЛСТВО“

Почна поставувањето на новите 19 табли на автопатот „Пријателство“, претходно „Александар Македонски“. Називот на автопатот беше сменет со владина одл ...
ХОЛАНДСКО СЕМЕЈСТВО 41 ГОДИНА ДОАЃА НА ГОСТИ ВО МАКЕДОНИЈА

ХОЛАНДСКО СЕМЕЈСТВО 41 ГОДИНА ДОАЃА НА ГОСТИ ВО МАКЕДОНИЈА

Пред 41 година холандското семејство Дузе посакало својот годишен одмор да го помине во Охрид. Младите Вем и Мехи и нивните два сина Патрик и Алек при ...
4 / 4 НАПИСИ