Таг: признание

ЧЕТВОРИЦА ОД МВР И ПОСРЕДНИКОТ ПРИЗНАА ДЕКА ИЗРАБОТУВАЛЕ МАКЕДОНСКИ ПАСОШИ ЗА СТРАНСКИ КРИМИНАЛЦИ

ЧЕТВОРИЦА ОД МВР И ПОСРЕДНИКОТ ПРИЗНАА ДЕКА ИЗРАБОТУВАЛЕ МАКЕДОНСКИ ПАСОШИ ЗА СТРАНСКИ КРИМИНАЛЦИ

Уште на почетокот на судењето за издавањето лажни пасоши на странски државјани, петмина од обвинетите признаа вина, објави државната агенција МИА. Ста ...
КУМАНОВО ПРОГЛАСЕНО ЗА ЕВРОПСКИ ГРАД НА СПОРТОТ ЗА 2019

КУМАНОВО ПРОГЛАСЕНО ЗА ЕВРОПСКИ ГРАД НА СПОРТОТ ЗА 2019

Куманово ја доби титулата Град на спортот за 2019 година од Европската асоцијација на градови на спортот (АCES Europe) од Брисел. Куманово се кандидир ...
СВЕТОЗАР ЈАНЕВСКИ ГО ПРИМИ ПРИЗНАНИЕТО ЗА ЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА ВО ЈУГОИСТОЧНА ЕВРОПА

СВЕТОЗАР ЈАНЕВСКИ ГО ПРИМИ ПРИЗНАНИЕТО ЗА ЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА ВО ЈУГОИСТОЧНА ЕВРОПА

Светозар Јаневски, претседателот на Управниот одбор на Винарската визба „Тиквеш“ и член на инвестициската група М6, е добитникот на годинашната наград ...
ШТИП МУ ДОДЕЛИ ПРИЗНАНИЕ „8 НОЕМВРИ“ НА ДОНАТОРОТ НА 800.000 ЕВРА ЗА КЛИНИЧКАТА БОЛНИЦА

ШТИП МУ ДОДЕЛИ ПРИЗНАНИЕ „8 НОЕМВРИ“ НА ДОНАТОРОТ НА 800.000 ЕВРА ЗА КЛИНИЧКАТА БОЛНИЦА

Општина Штип го награди Александар Арсовски, кој изминатите две години заедно со неговите пријатели од Шведска, обезбеди хуманитарна помош во вредност ...
4 / 4 НАПИСИ