Таг: продажба

1 3 4 542 / 42 НАПИСИ
САМСУНГ ЈА СТОПИРАШЕ ПРОДАЖБАТА НА „ГАЛАКСИ НОУТ 7“ ПО НОВИТЕ ИНЦИДЕНТИ

САМСУНГ ЈА СТОПИРАШЕ ПРОДАЖБАТА НА „ГАЛАКСИ НОУТ 7“ ПО НОВИТЕ ИНЦИДЕНТИ

Самсунг соопшти дека ја запира продажбата на телефонот „Галакси Ноут 7“ по серијата запалувања на новите апарати коишто требаше да бидат безбедни заме ...
ФОЛ БЕШЕ ЗАПИРАЊЕТО НА ПРОДАЖБАТА НА ОФИЦЕРСКИОТ ДОМ

ФОЛ БЕШЕ ЗАПИРАЊЕТО НА ПРОДАЖБАТА НА ОФИЦЕРСКИОТ ДОМ

Фол на власта беше повлекувањето на огласот за продажба на Офицерскиот дом во Битола, вели Влатко Деловски од иницијативата „Битола не е  на продажба“ ...
1 3 4 542 / 42 НАПИСИ