Таг: промена на пол.

ОТИ СМЕ ДЕМОКРАТИ, ПО РЕАКЦИИТЕ ОД ЈАВНОСТА СЕ ОТКАЖАВМЕ ПРОМЕНА НА ПОЛ ДА ОДИ НА ТОВАР НА ФЗОМ, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

ОТИ СМЕ ДЕМОКРАТИ, ПО РЕАКЦИИТЕ ОД ЈАВНОСТА СЕ ОТКАЖАВМЕ ПРОМЕНА НА ПОЛ ДА ОДИ НА ТОВАР НА ФЗОМ, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

Министерот за здравство Венко Филипче вели дека  по бурните реакии од јавноста се откажале од најавата да се овозможи промена на пол на товар на Фондо ...
НЕМА ДА ИМА ПРОМЕНА НА ПОЛ НА ТОВАР НА ФОНДОТ ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ, ВЕЛИ МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО

НЕМА ДА ИМА ПРОМЕНА НА ПОЛ НА ТОВАР НА ФОНДОТ ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ, ВЕЛИ МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО

Министерството за здравство соопшти дека операции за промена на пол нема да има на товар на Фондот за здравствено осигурување и дека нема да се изведу ...
ПРОМЕНА НА ПОЛ НА ТОВАР НА ФОНДОТ ЗА ЗДРАВСТВО ЌЕ СЕ ПРАВИ НА СКОПСКИТЕ КЛИНИКИ, НАЈАВИ ФИЛИПЧЕ

ПРОМЕНА НА ПОЛ НА ТОВАР НА ФОНДОТ ЗА ЗДРАВСТВО ЌЕ СЕ ПРАВИ НА СКОПСКИТЕ КЛИНИКИ, НАЈАВИ ФИЛИПЧЕ

Промена на пол на товар на Фондот за здравствено осигурување (ФЗОМ) ќе се прави на скопските клиники, најави денеска министерот за здравство Венко Фил ...
НОРВЕЖАНИТЕ СЕГА МОЖАТ ДА СМЕНАТ ПОЛ СО САМО ЕДЕН КЛИК НА ИНТЕРНЕТ

НОРВЕЖАНИТЕ СЕГА МОЖАТ ДА СМЕНАТ ПОЛ СО САМО ЕДЕН КЛИК НА ИНТЕРНЕТ

На пасошот на десетгодишната Ана Тулин Миж стои слика на едно норвешко девојче со долга, плава коса со шнола. Вели дека името и е Ана, но под пол, пиш ...
4 / 4 НАПИСИ