Таг: протези

ДРЖАВАТА 2,5 ГОДИНИ НЕ МИ ДАВА ДА ПРООДАМ, ВЕЛИ СНЕЖАНА КАРАЏОВСКА СО ДВЕ АМПУТИРАНИ НОЗЕ

ДРЖАВАТА 2,5 ГОДИНИ НЕ МИ ДАВА ДА ПРООДАМ, ВЕЛИ СНЕЖАНА КАРАЏОВСКА СО ДВЕ АМПУТИРАНИ НОЗЕ

Две години и 8 месеци се борам со државата да ми даде можност да проодам, вели Снежана Караџовска на која на 6 септември 2016, по сообраќајна несреќа ...
КУЧЕ ОД ТАЈЛАНД ДОБИ ПРОТЕЗИ КАКВИ ШТО НОСАТ ПАРАОЛИМПИЈЦИТЕ

КУЧЕ ОД ТАЈЛАНД ДОБИ ПРОТЕЗИ КАКВИ ШТО НОСАТ ПАРАОЛИМПИЈЦИТЕ

Едно куче во Тајланд стана првото куче на светот на кое, место нозете, му беа ставени високотехнолошки протези, направени од истиот материјал како они ...
2 / 2 НАПИСИ