Таг: пруга кон Бугарија

ГОЛЕМО М

ГОЛЕМО М

Да сме сега некои граѓани, па да ја затрупаме нашата „контакт точка“ – македонското Министерство за надворешни работи со барем еден милион поплаки за ...
ЗАЕВ НАЈАВИ ИЗГРАДБА НА КОРИДОРОТ 8, ЕУ ЌЕ ДАДЕ 70 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ПРУГАТА КОН БУГАРИЈА

ЗАЕВ НАЈАВИ ИЗГРАДБА НА КОРИДОРОТ 8, ЕУ ЌЕ ДАДЕ 70 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ПРУГАТА КОН БУГАРИЈА

Премиерот Зоран Заев кажа дека е донесена одлуката да се изгради железничката пруга кон Бугарија, како дел од Коридорот 8, во неговото обраќање на сос ...
ЕУ ЌЕ ГИ СКРАТИ И ПАРИТЕ ЗА ИЗГРАДБА НА ПРУГА КОН БУГАРИЈА

ЕУ ЌЕ ГИ СКРАТИ И ПАРИТЕ ЗА ИЗГРАДБА НА ПРУГА КОН БУГАРИЈА

ЕУ нема да го поддржи проектот на македонската Влада за изградба на пругата кон Бугарија, во делот на железничката инфраструктура на Коридорот 8. К ...
3 / 3 НАПИСИ