Таг: прв вицепремиер

ВОЗБУДАТА РАСТЕ

ВОЗБУДАТА РАСТЕ

Втор вицепремиер, ама ист како првиот ...
ПРВ – ЦРВ

ПРВ – ЦРВ

1 Времето е сѐ што имаме во Македонија. Па така и историјата, што ќе ја пишува реформскава Влада од чесни и способни кадри што ја договорија Зоран Зае ...
2 / 2 НАПИСИ