Таг: птичји грип

КИНА ГО ПОТВРДИ ПРВИОТ СЛУЧАЈ НА ЗАРАЗА СО РЕДОК СОЈ НА ПТИЧЈИ ГРИП

КИНА ГО ПОТВРДИ ПРВИОТ СЛУЧАЈ НА ЗАРАЗА СО РЕДОК СОЈ НА ПТИЧЈИ ГРИП

Кина го потврди првиот случај на зараза со редок сој на птичји грип. Официјални лица не кажаа како 41-годишниот маж се заразил, но се верува дека сојо ...
ПРЖИНСКА ВЛАДА НА 31 АВГУСТ, ИЗБОРИ НА 11 ДЕКЕМВРИ

ПРЖИНСКА ВЛАДА НА 31 АВГУСТ, ИЗБОРИ НА 11 ДЕКЕМВРИ

На 31 август треба да се избере нова техничка Пржинска влада, а изборите ќе бидат на 4 или 11 декември, се договорија денеска политичките партии ВМРО- ...
2 / 2 НАПИСИ