Таг: пункт

1 2 10 / 13 НАПИСИ
НА 10. АВИЦЕНА ЖЕНСКА ТРКА УТРЕ ЌЕ ИМА И ПУНКТ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ ВО ДАРИТЕЛСКИОТ РЕГИСТАР ЗА КОСКЕНА СРЦЕВИНА

НА 10. АВИЦЕНА ЖЕНСКА ТРКА УТРЕ ЌЕ ИМА И ПУНКТ ЗА ЗАПИШУВАЊЕ ВО ДАРИТЕЛСКИОТ РЕГИСТАР ЗА КОСКЕНА СРЦЕВИНА

На јубилејната 10. Авицена женска трка утре ќе трчаат и жените членки од експертските тимови што ја вршат трансплантацијата на коскена срцевина, со по ...
СЕ ЗАТВОРА ВАКЦИНАЛНИОТ ПУНКТ ВО ДОМОТ НА КУЛТУРАТА ВО ТЕТОВО, ВАКЦИНАЦИЈА ПРОТИВ КОВИД-19 САМО ВО ЗДРАВСТВЕНИОТ ДОМ

СЕ ЗАТВОРА ВАКЦИНАЛНИОТ ПУНКТ ВО ДОМОТ НА КУЛТУРАТА ВО ТЕТОВО, ВАКЦИНАЦИЈА ПРОТИВ КОВИД-19 САМО ВО ЗДРАВСТВЕНИОТ ДОМ

Од денес престанува со работа вакциналниот пункт во Домот на културата во Тетово, а вакцинирањето протв ковид-19 ќе се одвива само во Здравствениот до ...
ОД УТРЕ ВО СКОПЈЕ КОВИД ВАКЦИНАЦИЈА И ВО ПОЛИКЛИНИКИТЕ БИТ ПАЗАР, ДРАЧЕВО, ЧЕНТО И ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

ОД УТРЕ ВО СКОПЈЕ КОВИД ВАКЦИНАЦИЈА И ВО ПОЛИКЛИНИКИТЕ БИТ ПАЗАР, ДРАЧЕВО, ЧЕНТО И ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

Oд утре во Скопје се отвораат дополнителни четири пункта за вакцинација против ковид-19 и тоа во Поликлиниките Бит Пазар, Драчево, Ченто и Ѓорче Петро ...
РАБОТОДАВАЧИТЕ НЕ ГИ ПУШТААТ РАБОТНИЦИТЕ ОД ШТИП ВО САБОТА ДА ОДАТ НА РЕВАКЦИНА, ВАКЦИНИРАЊЕ ИМА САМО ВО ЗДРАВСТВЕНИОТ ДОМ

РАБОТОДАВАЧИТЕ НЕ ГИ ПУШТААТ РАБОТНИЦИТЕ ОД ШТИП ВО САБОТА ДА ОДАТ НА РЕВАКЦИНА, ВАКЦИНИРАЊЕ ИМА САМО ВО ЗДРАВСТВЕНИОТ ДОМ

„Денеска повеќе вработени во штипски фабрики требаше да дојдат да примат ревакцина, но ги нема оти како што биле информирани, работодавците не ги пушт ...
НА 25 МАЈ ВО ВЕЛЕС СЕ ОТВОРА ВАКЦИНАЛЕН ПУНКТ ЗА МАСОВНА ИМУНИЗАЦИЈА ОД КОВИД-19

НА 25 МАЈ ВО ВЕЛЕС СЕ ОТВОРА ВАКЦИНАЛЕН ПУНКТ ЗА МАСОВНА ИМУНИЗАЦИЈА ОД КОВИД-19

На 25 мај во Велес ќе се отвори  вакцинален пункт за масовна вакцинација против ковид-19, ќе биде во салата на средното училиште „Коле Неделковски“, к ...
НА ВЛЕЗОТ ТУРКАНИЦИ, ВНАТРЕ БЕСПРЕКОРНО – СÈ ПОГОЛЕМ ИНТЕРЕС ЗА ВАКЦИНИРАЊЕ ВО РЕГИОНАЛНИОТ ЦЕНТАР ВО ШТИП

НА ВЛЕЗОТ ТУРКАНИЦИ, ВНАТРЕ БЕСПРЕКОРНО – СÈ ПОГОЛЕМ ИНТЕРЕС ЗА ВАКЦИНИРАЊЕ ВО РЕГИОНАЛНИОТ ЦЕНТАР ВО ШТИП

Пред спортскиот центар „Јордан Мијалков“ во Штип стотици граѓани преку цел ден чекаат ред за вакцинирање. Со масовноста се зголемуваат и гужвата и рас ...
ЧЛЕНОВИ ОД ИСТО СЕМЕЈСТВО ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ВАКЦИНИРААТ ИСТОВРЕМЕНО ВО БИТОЛА, ТЕРМИНОТ ТРАЕ 8 ДЕНА И АВТОМАТСКИ СЕ БРИШЕ

ЧЛЕНОВИ ОД ИСТО СЕМЕЈСТВО ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ВАКЦИНИРААТ ИСТОВРЕМЕНО ВО БИТОЛА, ТЕРМИНОТ ТРАЕ 8 ДЕНА И АВТОМАТСКИ СЕ БРИШЕ

Воведени се олеснети околности за оние кои имаат закажани по два члена од исто семејство за да можат да се вакцинираат против ковид-19 во исто време, ...
ВЕЛЕШАНИ НА ВОЗРАСТ НАД 75 ГОДИНИ ДОБИЛЕ ПОКАНА ЗА КОВИД ВАКЦИНАЦИЈА ВО ДРУГИ ГРАДОВИ, ОД МИНИСТЕРСТВОТО ВЕЛАТ ТРЕБА ДА ПАК ДА СЕ ПРИЈАВАТ

ВЕЛЕШАНИ НА ВОЗРАСТ НАД 75 ГОДИНИ ДОБИЛЕ ПОКАНА ЗА КОВИД ВАКЦИНАЦИЈА ВО ДРУГИ ГРАДОВИ, ОД МИНИСТЕРСТВОТО ВЕЛАТ ТРЕБА ДА ПАК ДА СЕ ПРИЈАВАТ

Иако во Велес има вакцинален пункт за лица над 75-годишна возраст, велешани од оваа возрасна група добиле покана за вакцинација против ковид-19 во дру ...
МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ ОД ВЕЛЕС БАРААТ ПОСЕБЕН ПУНКТ ЗА ПРИЕМ НА СОМНИТЕЛНИ НА КОВИД-19

МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ ОД ВЕЛЕС БАРААТ ПОСЕБЕН ПУНКТ ЗА ПРИЕМ НА СОМНИТЕЛНИ НА КОВИД-19

Велешките матични лекари бараат отворање посебен примен пункт за лицата кои се сомневаат дека се позитивни на ковид-19 и и сметаат дека со ова дека ќе ...
ПО 2 ИЛЈАДИ КОВИД ТЕСТОВИ НА ДЕН ЌЕ СЕ ПРАВАТ ВО ДРЖАВНИТЕ ЛАБОРАТОРИИ

ПО 2 ИЛЈАДИ КОВИД ТЕСТОВИ НА ДЕН ЌЕ СЕ ПРАВАТ ВО ДРЖАВНИТЕ ЛАБОРАТОРИИ

Во Институтот за јавно здравје од денеска ќе се прават по 1000 теста за ковид-19 на ден, а со дополнителните 100 во Центарот за јавно здравје и 100 во ...
1 2 10 / 13 НАПИСИ