Таг: пушење

1 216 / 16 НАПИСИ
УЈП ЌЕ ИСПРАТИ ИНСПЕКЦИИ КАЈ КАФАНЏИИТЕ ШТО ПРИКАЖАЛЕ НЕРЕАЛНО МАЛ ПРОМЕТ

УЈП ЌЕ ИСПРАТИ ИНСПЕКЦИИ КАЈ КАФАНЏИИТЕ ШТО ПРИКАЖАЛЕ НЕРЕАЛНО МАЛ ПРОМЕТ

Управата за јавни приходи ќе врши контрола низ сите кафулиња и кафеани кои во текот на деновите со новогодишни прослави пријавиле мал промет. Од УЈ ...
ИНСПЕКЦИИТЕ ДОЗВОЛИЈА ПУШЕЊЕ И НЕИЗДАВАЊЕ ФИСКАЛНИ СМЕТКИ ВО КАФАНИТЕ ВО ПРАЗНИЧНАТА ЕУФОРИЈА

ИНСПЕКЦИИТЕ ДОЗВОЛИЈА ПУШЕЊЕ И НЕИЗДАВАЊЕ ФИСКАЛНИ СМЕТКИ ВО КАФАНИТЕ ВО ПРАЗНИЧНАТА ЕУФОРИЈА

Низ кафулињата и рестораните низ Скопје се пуши и не се издаваат фискални сметки. Изминатите две-три недели додека траеја новогодишните прослави во ...
ТУТУНСКИТЕ КОМПАНИИ ВО САД ЦЕЛА ГОДИНА ЌЕ ПЛАЌААТ ОГЛАСИ ДЕКА ПУШЕЊЕТО УБИВА

ТУТУНСКИТЕ КОМПАНИИ ВО САД ЦЕЛА ГОДИНА ЌЕ ПЛАЌААТ ОГЛАСИ ДЕКА ПУШЕЊЕТО УБИВА

Милиони Американци кои вчера отворија весник можеа да видат реклами на цела страница, преку кои што тутунските компании им признаа на читателите дека ...
ЈАПОНСКА КОМПАНИЈА ГИ НАГРАДУВА СВОИТЕ ВРАБОТЕНИ-НЕПУШАЧИ СО СЛОБОДНИ ДЕНОВИ

ЈАПОНСКА КОМПАНИЈА ГИ НАГРАДУВА СВОИТЕ ВРАБОТЕНИ-НЕПУШАЧИ СО СЛОБОДНИ ДЕНОВИ

Една јапонска компанија ги награди своите вработени-непушачи со дополнителни шест дена одмор, откако тие се пожалиле дека работат повеќе од оние кои с ...
ПУШЕЊЕ ВО ИНКУБАТОР

ПУШЕЊЕ ВО ИНКУБАТОР

1 Значи, од понеделник да се спремаме дека конечно ќе дојде новиот живот. Во кој ќе нема живот за пешаците. За да можело да се пуши секаде. И секогаш. ...
ЊУЈОРК ЗАБРАНИ И ПУШЕЊЕ ЕЛЕКТРОНСКИ ЦИГАРИ ВО ЈАВЕН ЗАТВОРЕН ПРОСТОР

ЊУЈОРК ЗАБРАНИ И ПУШЕЊЕ ЕЛЕКТРОНСКИ ЦИГАРИ ВО ЈАВЕН ЗАТВОРЕН ПРОСТОР

Електронските цигари, популарната замена за традиционалните цигари, наскоро ќе бидат забранети од јавни затворени простории во државата Њујорк. Гуверн ...
1 216 / 16 НАПИСИ