Таг: Работнички универзитет

ГРАДЕЖНИКОТ КОЈ ГО СРУШИ РАБОТНИЧКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ВО ВЕЛЕС НЕМАЛ ДОЗВОЛА ЗА УРИВАЊЕ НА СОСЕДНАТА КУЌА

ГРАДЕЖНИКОТ КОЈ ГО СРУШИ РАБОТНИЧКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ВО ВЕЛЕС НЕМАЛ ДОЗВОЛА ЗА УРИВАЊЕ НА СОСЕДНАТА КУЌА

Куќата која е во соседството на Работничкиот универзитет во Велес, се рушела без соодветна дозвола. Градежникот имал дозвола за градење,  но не и за р ...
ВЕЛЕШКОТО ОБВИНИТЕЛСТВО ОТВОРИ ПРЕДМЕТ ЗА УРНАТАТА ЗГРАДА НА РАБОТНИЧКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ

ВЕЛЕШКОТО ОБВИНИТЕЛСТВО ОТВОРИ ПРЕДМЕТ ЗА УРНАТАТА ЗГРАДА НА РАБОТНИЧКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ

Соседите од срушената зграда на Работничкиот универзитет од Велес стравуваатза нивниот имот. Велат дека не се сигурни дали нивите домови може да ги сн ...
ПАДНА ДЕЛ ОД ЗГРАДАТА И КРОВОТ НА РАБОТНИЧКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ВО ВЕЛЕС

ПАДНА ДЕЛ ОД ЗГРАДАТА И КРОВОТ НА РАБОТНИЧКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ВО ВЕЛЕС

Падна дел до зградата на Работничкиот универзитет во Велес. Настанот според сведоците се случи попладнево околу 16 часот, кога се слушнал голем тресок ...
3 / 3 НАПИСИ