Таг: работодавачи

ГЕНЕРАЦИЈАТА 3 Е СПОСОБНА, ЉУБОПИТНА, ИМА ГОЛЕМИ ОЧЕКУВАЊА И Е НЕЛОЈАЛНА НА ФИРМАТА

ГЕНЕРАЦИЈАТА 3 Е СПОСОБНА, ЉУБОПИТНА, ИМА ГОЛЕМИ ОЧЕКУВАЊА И Е НЕЛОЈАЛНА НА ФИРМАТА

Младите професионалци од Генерацијата З се стручни, но и многу поразлични од постарите - си бараат погодности на работа и не се стеснуваат да бараат п ...
ОД МАРТ МИНИМАЛНАТА ПЛАТА ЌЕ БИДЕ 18.000 ДЕНАРИ

ОД МАРТ МИНИМАЛНАТА ПЛАТА ЌЕ БИДЕ 18.000 ДЕНАРИ

Почнувајќи од март, минималната плата ќе биде зголемена на 18.000 денари, а државата ќе го субвенционира делот од придонесите за што од Буџетот ќе бид ...
ДО ВТОРНИК ФИРМИТЕ ТРЕБА ДА ПОДНЕСАТ БАРАЊЕ ДО УЈП ЗА ПОМОШ ЗА ИСПЛАТА НА ОКТОМВРИСКАТА ПЛАТА

ДО ВТОРНИК ФИРМИТЕ ТРЕБА ДА ПОДНЕСАТ БАРАЊЕ ДО УЈП ЗА ПОМОШ ЗА ИСПЛАТА НА ОКТОМВРИСКАТА ПЛАТА

До вторник, 10 ноември, фирмите погодени од пандемијата на коронавирусот треба да достават барање до Управата за јавни приходи (УЈП), за да добијат по ...
НА 075/402-856 ПРИЈАВЕТЕ РАБОТНИЦИ ШТО РАБОТАТ НА ГОРЕШТИНИТЕ, ДЕЖУРААТ 30 ТРУДОВИ ИНСПЕКТОРИ  

НА 075/402-856 ПРИЈАВЕТЕ РАБОТНИЦИ ШТО РАБОТАТ НА ГОРЕШТИНИТЕ, ДЕЖУРААТ 30 ТРУДОВИ ИНСПЕКТОРИ  

Државниот инспекторат за труд во текот на викендот работи со дежурни екипи од 30 инспектори, заради контрола на обврската за почитување на препораките ...
4 / 4 НАПИСИ