Таг: рамковни вработувања

ДРИСЛА МЕТОДОЛОГИЈА

ДРИСЛА МЕТОДОЛОГИЈА

1 На патот до ЕУ го збогативме терминолошкиот речник со уште еден збор - методологија. Отсега натаму, методологија ќе биде клучниот термин што ќе ни с ...
БАНЏИ ЏАМПИНГ

БАНЏИ ЏАМПИНГ

1 Џабе се бунат овие од  Левица. Се откри дека имаат министерско место. И тоа не било кое. Министерот за јавна администрација Дамјан Манчевски се прет ...

ЌЕ ИМ НАЈДЕМЕ РАБОТА НА РАМКОВНИТЕ, ДРУГИ НЕ ПРИМАМЕ, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ ЗА ЈАВНА АДМИНИСТРАЦИЈА МАНЧЕВСКИ

Вработените по Рамковниот договор кои не одат на работа, а земаат плата, со измените на неколку закони, како и на Законот за административни службениц ...
3 / 3 НАПИСИ