Таг: распаѓање

ОПАСНО СЕ РАСПАЃААТ ЧЕТИРИ КУЌИ ОД 19. ВЕК ВО ШТИП, НЕ СЕ ПОПРАВААТ ОТИ СЕ КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО

ОПАСНО СЕ РАСПАЃААТ ЧЕТИРИ КУЌИ ОД 19. ВЕК ВО ШТИП, НЕ СЕ ПОПРАВААТ ОТИ СЕ КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО

„Внимание: опасност за минувачите и возилата“ е натписот на таблата поставена на ѕидот од една куќа на улицата Гоце Делчев, која води од влезот во Шти ...
РАДИОАКТИВЕН ОТПАД НА ДРИСЛА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГОРИ, ТВРДИ ДИРЕКЦИЈАТА ЗА РАДИЈАЦИОНА СИГУРНОСТ

РАДИОАКТИВЕН ОТПАД НА ДРИСЛА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГОРИ, ТВРДИ ДИРЕКЦИЈАТА ЗА РАДИЈАЦИОНА СИГУРНОСТ

Радиоактивен отпад на депонијата Дрисла не може да се уништува и да се гори, вели Светислав Ѓорѓевиќ, директор на Дирекцијата за радијациона сигурност ...
2 / 2 НАПИСИ