Таг: регистарски таблички

БРАТСКИ МЕХАНИЗАМ

БРАТСКИ МЕХАНИЗАМ

Сè можев да очекувам на нашиот пат кон ЕУ, ама никогаш не помислив дека Европската унија самата ќе ја загрози безбедноста на цел регион, па и својата ...
НЕМА АИР ОД ДЕВЕ БАИР

НЕМА АИР ОД ДЕВЕ БАИР

Миле, ми текна. А да им кажеме дека ги утнале елаборатите? ...
РЕГИСТАРСКИ ТАБЛИЧКИ НЕМА НИКАДЕ, СПАСОВСКИ УПОРНО ТВРДИ ДЕКА ИМА

РЕГИСТАРСКИ ТАБЛИЧКИ НЕМА НИКАДЕ, СПАСОВСКИ УПОРНО ТВРДИ ДЕКА ИМА

Регистарски таблички нема никаде во државата веќе со месеци, иако министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски упорно тврди дека проблемот е надмин ...
СТИГНАА РЕГИСТАРСКИТЕ ТАБЛИЧКИ, ПОСЛЕ ЕДЕН МЕСЕЦ ЗАСТОЈ МОЖЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРААТ НОВИТЕ КОЛИ

СТИГНАА РЕГИСТАРСКИТЕ ТАБЛИЧКИ, ПОСЛЕ ЕДЕН МЕСЕЦ ЗАСТОЈ МОЖЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРААТ НОВИТЕ КОЛИ

Стигнаа регистарските таблички откако повеќе од еден месец имаше недостиг во станиците за регистрација. Граѓани од повеќе градови се пожалија дека не ...
ОХРИДСКИОТ КРИЗЕН ШТАБ ИЗБРОЈАЛ 300 ВОЗИЛА ОД ДРУГИ ОПШТИНИ КАКО ВЛЕГУВААТ ВО ГРАДОТ ЗА 24 ЧАСА, СООПШТИ ОПШТИНАТА

ОХРИДСКИОТ КРИЗЕН ШТАБ ИЗБРОЈАЛ 300 ВОЗИЛА ОД ДРУГИ ОПШТИНИ КАКО ВЛЕГУВААТ ВО ГРАДОТ ЗА 24 ЧАСА, СООПШТИ ОПШТИНАТА

Во изминатите 24 часа на територијата на Општина Охрид влегле повеќе од 300 моторни возила со регистарски таблички од други општини, соопштија вчера о ...
5 / 5 НАПИСИ