Таг: Регулаторната комисија за енергетика

СТРУЈАТА НЕ ТРЕБА ДА ПОСКАПИ СО ОГЛЕД НА ГОЛЕМИОТ БРОЈ ФОТОВОЛТАИЦИ, ВЕЛИ БИСЛИМОСКИ

СТРУЈАТА НЕ ТРЕБА ДА ПОСКАПИ СО ОГЛЕД НА ГОЛЕМИОТ БРОЈ ФОТОВОЛТАИЦИ, ВЕЛИ БИСЛИМОСКИ

Претседателот на Регулаторната комисија за енергетика Марко Бислимоски смета дека цената на струјата од 1 јули не треба да поскапи. До Регулаторната к ...
17 СЕМЕЈСТВА ТРОШАТ 10 ОТСТО ОД СТРУЈАТА, СЕ ПРАВИ НОВ ТАРИФНИК СО КОЈ ТИЕ ШТО ПОВЕЌЕ ТРОШАТ ЌЕ ПЛАЌААТ ПО ПОСКАПА ТАРИФА

17 СЕМЕЈСТВА ТРОШАТ 10 ОТСТО ОД СТРУЈАТА, СЕ ПРАВИ НОВ ТАРИФНИК СО КОЈ ТИЕ ШТО ПОВЕЌЕ ТРОШАТ ЌЕ ПЛАЌААТ ПО ПОСКАПА ТАРИФА

Седумнаесет семејства трошат 10 отсто од струјата во земјава, велат од Регулаторната комисија за енергетика, која подготвува нов тарифник за цената на ...
ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА РЕГУЛАТОРНА КОМИСИЈА МАРКО БИСЛИМОСКИ НАПАДНАТ ОД СИНОТ НА МУСА ЏАФЕРИ

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА РЕГУЛАТОРНА КОМИСИЈА МАРКО БИСЛИМОСКИ НАПАДНАТ ОД СИНОТ НА МУСА ЏАФЕРИ

Аријанит Џафери, син на поранешниот функционер на ДУИ Муса Џафери и сопственик на компанијата за снабдување со електрична енергија „У Пауер“, доцна си ...
3 / 3 НАПИСИ