Таг: рехабилитација

ДО 28 МАЈ ПРОДОЛЖЕНО РЕНОВИРАЊЕТО НА ПИСТАТА НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ

ДО 28 МАЈ ПРОДОЛЖЕНО РЕНОВИРАЊЕТО НА ПИСТАТА НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ

За 12 дена е продолжено реновирањето на пистата на Скопскиот меѓународен аеродром и ќе трае до 28 мај, потврдија за САКАМДАКАЖАМ.МК од ТАВ Македонија, ...
ГОЛЕМ Е ИНТЕРЕСОТ ЗА ПОСТКОВИД РЕХАБИЛИТАЦИЈА ВО ОТЕШЕВО, СЕ ЛЕКУВАЛЕ И БОЛНИ ОД ЦЕЛ СВЕТ

ГОЛЕМ Е ИНТЕРЕСОТ ЗА ПОСТКОВИД РЕХАБИЛИТАЦИЈА ВО ОТЕШЕВО, СЕ ЛЕКУВАЛЕ И БОЛНИ ОД ЦЕЛ СВЕТ

Фудбалери од хрватски „Хајдук“, ракометари од „Јафа промет“, пациенти од Абу Даби, видни професори и функционери од поранешна Југославија, рудари од С ...
ЦИНИЧЕН ОПТИМИЗАМ

ЦИНИЧЕН ОПТИМИЗАМ

Цинично е да повторуваш по сто пати дека интеграцијата на земјите од Западен Балкан е од суштинско значење на ЕУ, а на терен да ја блокираш таа интегр ...
БИТОЛСКИОТ ЗАВОД СО ОСУМ ЛОГОПЕДИ ГО ОПСЛУЖУВА ЦЕЛИОТ ЈУГОЗАПАДЕН РЕГИОН

БИТОЛСКИОТ ЗАВОД СО ОСУМ ЛОГОПЕДИ ГО ОПСЛУЖУВА ЦЕЛИОТ ЈУГОЗАПАДЕН РЕГИОН

Битолскиот Завод за рехабилитација на слух, глас и говор има само осум логопеди, а го опслужува целиот Југозападен регион во земјава, изјави Дивна Жив ...
СО ГОДИНИ БАРАМЕ ИДЕНТИФИКАЦИЈА НА ПОСМРТНИТЕ ОСТАНКИ И РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА ПАНКО БРАШНАРОВ, РЕВОЛТИРАНИ СЕ НЕГОВИТЕ ВНУЦИ ВО ВЕЛЕС

СО ГОДИНИ БАРАМЕ ИДЕНТИФИКАЦИЈА НА ПОСМРТНИТЕ ОСТАНКИ И РЕХАБИЛИТАЦИЈА НА ПАНКО БРАШНАРОВ, РЕВОЛТИРАНИ СЕ НЕГОВИТЕ ВНУЦИ ВО ВЕЛЕС

  Внуците на Панко Брашнаров, кој како најстар делегат го отвори Првото заседание на АСНОМ, се разочарани од инертноста на државата за идентиф ...
5 / 5 НАПИСИ