Таг: ресторани

1 2 3 432 / 32 НАПИСИ
КАРПОШАНИ ЌЕ ИМААТ ПОПУСТИ ВО 230 ФИРМИ И КАФУЛИЊА ВО ОПШТИНАТА

КАРПОШАНИ ЌЕ ИМААТ ПОПУСТИ ВО 230 ФИРМИ И КАФУЛИЊА ВО ОПШТИНАТА

Од септември жителите на општина Карпош ќе имаа попусти во 230 фирми, продавници, кафулиња и кафеани низ општината. Граѓаните ќе треба во Општината да ...
РЕСТОРАНИТЕ ПОЛНИ СО ОХРИДСКА ПАСТРМКА, КОНЦЕСИОНЕРОТ СЕ ЖАЛИ НА СЛАБ УЛОВ

РЕСТОРАНИТЕ ПОЛНИ СО ОХРИДСКА ПАСТРМКА, КОНЦЕСИОНЕРОТ СЕ ЖАЛИ НА СЛАБ УЛОВ

Концесионерот на Охридскотo Eзеро се жали на слаб улов на пастрмката, а рестораните во Скопје, Охрид и низ цела Македонија нудат пастрмка во секое вре ...
1 2 3 432 / 32 НАПИСИ