Таг: резерви

НЕ МОЖЕМЕ ПРОТИВ СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ, ГРАЃАНИТЕ САМОВОЛНО ДАРУВААТ КРВ ЗА БЛИСКИ, НО ТАКА СПАСУВААТ И ДРУГ ЖИВОТ, ВЕЛАТ ДОКТОРИТЕ ОД ТРАНСФУЗИОЛОГИЈА

НЕ МОЖЕМЕ ПРОТИВ СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ, ГРАЃАНИТЕ САМОВОЛНО ДАРУВААТ КРВ ЗА БЛИСКИ, НО ТАКА СПАСУВААТ И ДРУГ ЖИВОТ, ВЕЛАТ ДОКТОРИТЕ ОД ТРАНСФУЗИОЛОГИЈА

Паниката и социјалните мрежи се ризици во нашата работа, не можеме да ги спречиме ни предвидиме, но важно е дека земјава има одлична резерва на крв и ...
ИТНО ЌЕ СЕ НАБАВИ ИНСУЛИН ЗА ДА НЕ СНЕМА

ИТНО ЌЕ СЕ НАБАВИ ИНСУЛИН ЗА ДА НЕ СНЕМА

За да нема недостиг од инсулин Министерството за здравство ќе прави интервентен увоз. Ова денес го кажа државниот секретар во Министерството за здравс ...
2 / 2 НАПИСИ